Cyber Security Days & Evening 2021

Over 160 stykker deltok under Infinigates største arrangement i 2021!
Infinigate er så glade og takknemlige for å endelig kunne gjennomføre et større arrangement som bringer våre gode partnere og leverandører sammen. Totalt var det 37 salg- og tekniske sesjoner fordelt på 12 leverandører og over 160 personer som deltok under våre Cyber Security Days & Evening 17.- og 18. november. 

I tradisjonstro pleier Infinigate å arrangere et større arrangement for å samle våre partnere og leverandører før jul, med den hensikt å legge til rette for økt kunnskap om cybersikkerhet i kanalen, men også å bringe våre partnere og leverandører nærmere hverandre. 

Etter 2 år med virtuelle arrangementer og sosial avstand kunne vi endelig igjen samles og se hverandre i øynene. I den forbindelse ønsket vi å utvide vårt tradisjonelle arrangement til noe ENDA STØRRE OG ENDA BEDRE. Cyber Security Days 2021 foregikk over to dager og var fylt med faglige sesjoner, hvor vi avsluttet med en sosial middag med underholdning fra både våre leverandører og vårt eget husband InfiniBand i Kulturkirken Jakob.

Var du en av de som gikk glipp av arrangementet? Vi i Infinigate har et brennende ønske om å bidra til økt kunskap om cybersikkerhet i kanalen og arrangerer stadig aktiviteter for å støtte opp under dette, i samarbeid med våre leverandører. Gå ikke glipp av våre framtidige arrangementer; følg oss på LinkedIn eller meld deg opp til våre nyhetsbrev og du vil i fremtiden motta relevante nyheter og aktiviteter om cybersikkerhet! 

LinkedIn      Motta nyhetsbrev

Under Cyber Security Days 2021 fikk du møte de som er best på cybersikkerhet.

Vi retter en stor takk til alle leverandørene som deltok under Cyber Security Days 2021 og som bidro til at det ble mulig. Under disse dagene fikk vi også introdusert de nyeste leverandørene i vår portefølje: Cybereason, Fortinet og Deep Instinct. I tillegg hadde vi fantastiske Keynote Speakers på scenen i Kulturkirken Jakob. Disse underholdningsinnslagene fikk vi av Pål Aaserudseter fra Check Point, Thomas Damsgaard fra Entrust, Joon Hansen fra Logpoint, Ulf Thingnæs og Vegard Løvberg fra Fortinet, i tillegg fikk vi en flott takk for maten tale av Patrik Kocon fra WatchGuard!
Gikk du glipp av arrangementet, eller var du der og det var noen av leverandørene du ikke rakk å komme i kontakt med? Hele teamet har tett og god relasjon med våre leverandører og hjelper deg gjerne å booke møte eller komme i konrakt med de!

Infinigate er her for deg!

Ønsker du som partner bistand av Infinigate til å arrangere kurs, workshops eller andre type aktiviteter for dine kunder? Vi er her for deg og bistår deg gjerne. Ta kontakt med markedsteamet hos Infinigate i dag!
marketing@infinigate.no
Kontakt oss