JAKTEN BEGYNNER...

Tre av fire nordmenn ønsker å utvide IT-sikkerhetsavdelingen!
Men enn åtte av ti norske IT-ledere sier at phishing-angrep økte under pandemien. 
For oss som jobber med IT-sikkerhet, venter vi en intens høst hvor vi vil å nå ut med vår rådgivning for de løsningene vi tenker norske selskaper og organisasjoner trenger for å sikre sine organisasjoner. 
IT-sikkerhet er et komplekst område. Det er sjelden EN løsning som løser alle problemer, men ofte en  KOMBINASJON av løsninger som får jobben gjort. Infinigate legger stor vekt på å tilby en produktportefølje som utfyller og kan gi synergier og effektivitet i tillegg til å gi organisasjoner sikkerhet. Spør oss om sikkerhet. Det er vår lidenskap.

Sosiale aktiviteter

Vil du bygge tettere relasjoner med dine kunder? Infinigate har lang erfaring med å arrangere sosiale aktiviteter, på vegne av og sammen med våre partnere. Vi hjelper dere med alt fra organisering til praktisk gjennomføring!

Call-Out-Day

Har dere behov for bistand med å ringe kunder? Vi i Infinigate bistår gjerne deg som partnere med utgående salgsaktiviteter, og kan være behjelpelig med å skaffe nye kunder, kundemapping og mersalgsaktivitet. La oss sammen ringe kundene, hos dere, her på Lysaker eller fra hver vår lokasjon.

Teknisk Workshop

Ønsker ditt team å øve på å forhindre et fullskala cyberangrep, eller oppleve hvordan det er å sitte på den andre siden og faktisk være hackeren? I samarbeid med leverandørene våre setter vi opp workshops for deg og dine kunder. Hos deg, i våre lokaler eller virtuelt. 

Kurs

Visste du at Infinigate er autorisert kurssenter? Det å kunne bidra til økt faglig kompetanse er en viktig del av vår leveranse som verdiøkende distributør. Vi organiserer kurs for deg og dine kunder med Check Point, Trend Micro, SonicWall, Sophos, Vectra Networks, MobileIron, Entrust Datacard og OneSpan (Vasco).

Lunch & Learn

Ønsker du og teamet ditt faglig påfyll? La sikkerhetsekspertene hos Infinigate skreddersy en gjennomgang av nye teknologier, løsninger eller produkter for ditt team. Vi inviterer gjerne til fysisk møte i våre lokaler på Lysaker, hos dere, eller virtuelt.

Kontakt teamet vårt!

Ønsker du hjelp med salg- og markedsaktiviteter? Da er Infinigate partneren som hjelper deg! Kontakt oss i dag:
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss