Det nye året nærmer seg...

og Infinigate er selvfølgelig her for deg!

Julen og det nye året nærmer seg, og er det noe pandemien har lært oss er det at cyberkriminelle stadig finner nye måter å bryte seg inn i nettverket til selskaper og organisasjoner. De tar sjelden pause og eller juleferie og slår til når man minst venter det. For å kunne jobbe trygt på den moderne arbeidsplassen er det viktig å være bevisst på trusselbildet og la alle ta en del av sikkerhetsansvaret.

Vi i Infinigate er her for deg og tar gjerne IT-sikkerhetsdiskusjonen med deg og dine kunder. Infinigate tenker sikkerhet 24/7 og står klar for å hjelpe deg som forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirkssomhet.

IT-sikkerhet er et komplekst område. Det er sjelden EN løsning som løser alle problemer, men ofte en  KOMBINASJON av løsninger som får jobben gjort. Infinigate legger stor vekt på å tilby en produktportefølje som utfyller og kan gi synergier og effektivitet i tillegg til å gi organisasjoner sikkerhet. Spør oss om sikkerhet. Det er vår lidenskap.

Planlegg aktiviteter med Infinigate:

Sosiale aktiviteter

Vil du bygge tettere relasjoner med dine kunder? Infinigate har lang erfaring med å arrangere sosiale aktiviteter, på vegne av og sammen med våre partnere. Vi hjelper dere med alt fra organisering til praktisk gjennomføring!

Call-Out-Day

Har dere behov for bistand med å ringe kunder? Vi i Infinigate bistår gjerne deg som partnere med utgående salgsaktiviteter, og kan være behjelpelig med å skaffe nye kunder, kundemapping og mersalgsaktivitet. La oss sammen ringe kundene, hos dere, her på Lysaker eller fra hver vår lokasjon.

Teknisk Workshop

Ønsker ditt team å øve på å forhindre et fullskala cyberangrep, eller oppleve hvordan det er å sitte på den andre siden og faktisk være hackeren? I samarbeid med leverandørene våre setter vi opp workshops for deg og dine kunder. Hos deg, i våre lokaler eller virtuelt. 

Kurs

Visste du at Infinigate er autorisert kurssenter? Det å kunne bidra til økt faglig kompetanse er en viktig del av vår leveranse som verdiøkende distributør. Vi organiserer kurs for deg og dine kunder med Check Point, Trend Micro, SonicWall, Sophos, Vectra Networks, MobileIron, Entrust Datacard og OneSpan (Vasco).

Lunch & Learn

Ønsker du og teamet ditt faglig påfyll? La sikkerhetsekspertene hos Infinigate skreddersy en gjennomgang av nye teknologier, løsninger eller produkter for ditt team. Vi inviterer gjerne til fysisk møte i våre lokaler på Lysaker, hos dere, eller virtuelt.

Kontakt teamet vårt!

Ønsker du hjelp med salg- og markedsaktiviteter? Da er Infinigate partneren som hjelper deg! Kontakt oss i dag:
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss