A10 Networks

Sikkerhet, analyse og administrering med intelligent automatisering

Løsningene til A10 Network® hjelper organisasjoner med å forbedre cyberbeskyttelsen og den digitale responsen på tvers av multi-cloud IT-infrastrukturen.

A10 Networks gjør det mulig for tjenesteleverandører, skyleverandører og virksomheter å sikre at deres 5G-nettverk og multi-sky-applikasjoner er sikre. Med avansert analyse, maskinlæring og intelligent automatisering er forretningskritiske applikasjoner beskyttet, pålitelige og alltid tilgjengelig.  

A10 Webside     A10 Partner Portal

    

A10 Networks® strategiske bruk av intelligent automatisering, maskinlæring, datadrevet analyse og trusselinformasjon for applikasjonslevering og sikkerhetstjenester gir et omfattende sikkerhetsparadigme for dagens sky- hybrid- og lokale implementering. 

Løsninger

Network Security

Thunder CFW

Løsningen Thunder CFW (Converged Firewall Service) kombinerer datasenter og Gi/SGi-brannmur, sikker nettportal og IPsec VPN i en enkelt løsning.

Les mer

Thunder TPS

A10 Thunder TPS (Threat Protection System) oppdager og forsvarer mot DDoS-angrep.

Les mer

Thunder SSLi

Løsningen er den mest omfattende dekrypteringsløsningen på markedet.

Les mer

Content Security

Lightning ADC
A10 Lightning ADC (Application Delivery Controller) muliggjør lastbalansering, trafikkadministrering, sikkerhet og pro-app-analyse i skyen. 

Thunder ADC
Akselerasjon og optimalisering av applikasjoner.


Infrastructure

 
Thunder CGN
A10 Thunder CGN (Carrier-Grade Networking) er en prisvinnende, høyytelsesløsning for avansert CGNAT, IPc4-bevaring, IPv6-migrering med integrert DDoS-beskyttelse.
 

Kontakt A10-teamet hos Infinigate

Nysgjerrig på løsningene til A10? Infinigate står klar til å bistå og vi hjelper deg også gjerne med å planlegge salg- og markedsaktiviteter.