Check Point

CLOUD SECURITY

Cloud Security and Posture Management

(CloudGuard Dome9)

Med CloudGuard Dome9 kan bedrifter visualisere og vurdere deres sikkerhetssituasjon, identifisere feilkonfigurasjoner, modellere og aktivt håndheve beste praksis for sikkerhet og beskytte mot identitetstyveri og datatap i skyen. Dome9 tilbyr sikkerhetsfunksjoner for Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform.

Les mer     Se video

Private IaaS Security

(CloudGuard IaaS)

Virtualisering av datasenteret øker risikoen for at trusler spres sideveis. Check Point CloudGuard IaaS gir dynamisk privat skysikkerhet i virtuelle datasentre for å forhindre sideveis spredning av trusler og samtidig konsolidere synlighet og styring på tvers av fysiske og virtuelle nettverk.

Les mer     Se video

Public IaaS Security

(CloudGuard IaaS)

Om du implementerer en offentlig skyinfrastruktur, vil kunden og skyleverandøren stå ansvarlig for sikkerhetsproblemer. CloudGuard IaaS gir automatisert og fleksibel sikkerhet i den offentlige skyen for å beskytte ressurser og data, samtidig som de oppfyller de dynamiske kravene til offentlige skymiljøer.

Les mer     Se video

Cloud Intelligence and Threat Hunting

(CloudGuard Log.ic)

CloudGuard Log.ic beriker skyloggene dine med kontekst, konverterer dem til handlingsbar sikkerhetslogikk og sikrer alle skyressurser. Dette inkluderer advarsel om uregelmessigheter, øyeblikkelig forsvar mot trusler og levering av en informativ visualisering av din offentlige skyinfrastruktur.

Les mer     Se video

SaaS Security

(CloudGuard SaaS)

Skyen forbedrer effektiviteten, både for virksomheten din og for de som prøver å angripe den. Cloud Access Security Broker-løsninger tilbyr begrenset beskyttelse. CloudGuard SaaS beskytter bedriftsdata ved å forhindre målrettede angrep på SaaS-applikasjoner og skybaserte e-poster.

Les mer     Se video

Cloud Workload Protection

(CloudGuard Workload)

CloudGuard Workload Protection er en del av Cloud Native Security-plattformen. Den gir sømløs sårbarhetsvurdering og fullstendig beskyttelse for moderne skyarbeidsbelastninger, inkludert serverløse funksjoner og containere, fra kode til kjøretid - automatisert sikkerhet med minimal overhead.

Les mer

Branch Virtual Security Gateway

(CloudGuard Edge)

CloudGuard Edge beskytter avdelingskontorer med trusselforebygging i verdensklasse. Dette kan distribueres på få minutter og administreres av en samlet plattform for trusselforebygging og tilgang.

Les mer     Se video

Branch Cloud Security

(CloudGuard Connect SASE)

CloudGuard Connect tilbyr skysikkerhetstjenester på bedriftsnivå med førsteklasses trusselforebygging, raskere og enklere distribusjon, enhetlig administrasjon og muliggjør kostnadsbesparelser på opptil 40%.

Les mer     Se video

KONTAKT VÅRT CHECK POINT-TEAM

Jarle Nilsen

Infinigate AS
Team Manager Sales

Carl Jansson

Infinigate AS
Business Development Manager

Alexander Beck

Infinigate AS
Business Development Manager

+47 40 87 15 10

E-post    

+47 97 57 37 34

E-post

+47 96 62 00 66

E-post