Deep Instinct

EDR IS NOT ENOUGH

Stop responding. Start preventing.

The Only Deep Learning Framework Build Exclusively for Cybersecurity.


Deep Instinct er basert på et enkelt premiss: at dyp læring, en avansert del av AI, kunne brukes på cybersikkerhet for å forhindre trusler raskere. Ved å bruke sin unike teknologi kan Deep Instinct stoppe over 99 % av ukjente trusler på mindre enn 20 millisekunder. 

Bli med på seminar med Deep Instinct!

Deep Instinct tar en forebyggende tilnærming for å stoppe ukjente og kjente trusler ved å bruke verdens første og eneste spesialbygde Deep Learning-rammeverk for cybersikkerhet. Dernest forhindres spesielt ukjente trusler raskere og med større effektivitet enn tradisjonelle EPP- eller EDR-løsning, og sikrer at skadevare aldri kjøres i miljøet ditt. «Too Good To Be True»?  

Du vil treffe dyktige mennesker fra Deep Instinct og Infinigate, som forteller og viser løsningene. 

 LES MER OG REGISTRER DEG!

AKTUELT HOS DEEP INSTINCT

Hvorfor Deep Instinct?

Gi seg mens leken er god får en ny betydning med Deep Instinct, som - så og si - stopper ulykken før den inntreffer.

Hei! - Peter Johansson hos Deep Instinct

Hvorfor er Deep Instinct så aktuelt? Vi tok en kort prat med Peter Johansson som er salgssjef i Deep Instinct.

Hva sier SOC-lagene?

Cybersikkerhetsteam bruker i gjennomsnitt 9 timer og 40 minutter hver uke på å håndtere varslinger forårsaket av "false positives". Les hva SecOps-ansatte har å si...

SELG SIKKERHET SOM EN TJENESTE

Vil du vite mer om Deep Instincts MSP-program som gir deg muligheten til å enkelt selge Deep Insticts sikkerhetsløsninger til dine kunder og ta betalt/måned for det som brukes?Deep Instincts MSP gir deg som forhandler økt forretningsverdi gjennom økt salg, lavere kostnader og forbedret driftseffekivitet. 

MSP PORTAL

Kalender

Kontakt Deep Instinct-teamet hos Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra Deep Instinct? Ønsker du å videreutvikle din Deep Instinct-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter?

Infinigate hjelper deg gjerne!