La sikkerhetsteamet unngå unødvendig arbeid

Cybersikkerhetsteam bruker i gjennomsnitt 9 timer og 40 minutter hver uke på å håndtere alarmer forårsaket av "false positives". Systemet sier at det har funnet noe som er skadelig selv om det ikke er det.

Dette er unødvendig bruk av tid. 

Deep Instincts raske klassifisering og korrekte beslutningstaking reduserer antall "falske alarmer" til mindre enn 0,1%, slik at sikkerhetsteamet kan bruke mer tid på viktige og mer nødvendige prosjekter. 

Hva sier ansatte i SecOps? Les rapporten. 

Er 20 millisekunder viktig i cybersikkerhet?

Å stoppe ukjente trusler er et kappløp mot klokken. På bare 15 sekunder har det raskeste kjente utpressingsviruset begynt å kryptere informasjon. 

Med andre ord er hastighet ekstremt kritisk når det kommer til IT-sikkerhet.

I Deep Instincts rapport  "Voice of SecOps" ble det vist at det tar over 20 timer for en organisasjon å svare på en cyberhendelse. Det finnes en bedre mtåe. 

Takket være sin patenterte deep learning teknologi kan Deep Instinct stoppe trusler eksepsjonelt raskt. Trusler blokkeres på mindre enn 20 millisekunder, 750 ganger raskere enn tiden utpressingsviruset ovenfor bruker for å begynne og kryptere. 

Vil du vite mer?

Jobber du i et Security Operations Center? Jobber du med IT-sikkerhet? Er du en forhandler som tenker at Deep Instinct bør være av interesse for kundene dine?

Kontakt Infinigate

Om Infinigate


Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert support, opplæring, markedsføring og salgsstøtte. Vi hjelper deg som forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Ønsker d å vite mer om IT-sikkerhet og ikke er IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate. Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet!