Fortinet

Security-Driven Networking for a Hyperconnected World

Bransjens beste og kraftigste cybersikkerhetsplattform

Fortinet sikrer de største virksomhetene, tjenesteleverandøren og offentlige organisasjoner over hele verden. Fortinet gir sine kunder intelligent, sømløs beskyttelse over den ekspanderende angrepsoverflaten og makten til å påta seg stadig økende ytelseskrav – i dag og i fremtiden. Bare Fortinet Security Fabric-arkitekturen kan levere sikkerhet uten kompromisser for å håndtere de mest kritiske sikkerhetsutfordringene, enten det er i nettverk, applikasjoner, i skyen eller i mobile miljøer.


Fortinets Løsninger:

Fortinet Fast Track

Infinigate har nå gleden av å invitere til Fortinet Network Security Fast Track med ulike tema. Fortinet Fast Track Workshops er en serie instruktørledete og kostnadsfrie treninger for tekniske ressurser som ønsker en innføring eller oppdatering i Fortinet sine produkter. Hver workshop er frittstående, og tar for seg et unikt tema. Treningene gjennomføres i en virtuell lab i et organisert miljø og varer i kun 4 timer.

SD-WAN - FREMTIDENS NETTVERK

Secure SD-WAN fra Fortinet hjelper selskaper med å møte utfordringene og leverer konsekvent og smidig nettverks- og sikkerhetsinfrastruktur som holder tritt med det dynamiske skymiljøet på tvers av hybride skymiljøer.

Fortinet gjør det mulig for partnere å levere bred og integrert sikkerhets- og nettverkstjenester til sine kunder!

Secure SD-WAN Service       SOC Service    

   Cloud Security Services       WAF as a Service

Fortinet Complete Cybersecurity Platform

Fortinet Security Fabric er bransjens beste cybersikkerhetsplattform, drevet av FortiOS, med et åpent økosystem. Det spenner over den utvidede digitale angrepsflaten og syklusen, og muliggjør selvhelbredende sikkerhet og nettverk for å beskytte enheter, data og applikasjoner!

Les mer

Kontakt Fortinet-teamet hos Infinigate!