Next DLP

Identifiser risiko og forhindre tap av data med Qush Security Next Generation Data Loss Prevention

Next DLP tilbyr neste generasjon av Data Loss Prevention og beskytter mennesker og data hvor som helst og når som helst med en åpen, skybasert plattform. Innovative selskaper over hele verden bruker  Next Reveal™ for beskyttelse mot tap av data og for å få risikoforståelse.

AKTUELT HOS QUSH SECURITY

Next DLP

Qush blir Next DLP! Next DLP er stolte av å være i bransjen for å beskytte sensitive data og forhindre at de går tapt eller blir stjålet på grunn av trusler. Det er grunnpilaren i nye løsninger for Data Loss prevention og det er opprinnelsen til deres nye navn. Deres ønske er å være den neste generasjonen av Data Loss preventions- løsninger eller Next DLP, og du kan besøke dem her!

NESTE GENERASJONS DATA LOSS PREVENTION

Next DLPs utvalg av cybersikkerhetsløsninger er nå tilgjengelig hos Infinigate. Next hjelper bedrifter med å forbedre risikoforståelsen og forhindre tap av data (både tilsiktet og utilsiktet). Vil du vite mer? Les her, eller kontakt Infinigate!

Book en demo i dag!

Sikring av organisasjonen din begynner med å sikre dine ansatte, da de ofte utgjør den største risikoen for datainnbrudd i en organisasjon. Next DLP identifiserer risikoene og trener deretter personalet etter behov. Bestill en demo av plattformen.

PRODUKTER

Kalender

Kontakt Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra Next DLP? Ønsker du å videreutvikle din Next-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter?

Infinigate hjelper deg gjerne!