RSA® Fraud & Risk Intelligence Suite

Hjelp kundene dine å forhindre svindel

RSA Fraud & Risk Intelligence Suite gir selskaper en portefølje av sofistikerte funksjoner for svindeloppdagelse og forebygging, designet for å beskytte forbrukerne mot økonomiske svindeltrusler på tvers av digitale og fysiske kanaler. Suiten hjelper selskaper med å dramatisk redusere svindeltap og samtidig opprettholde en friksjonsfri opplevelse for forbrukerne og lave driftskostnader.

Les mer

Reduksjon av tap på svindel

Reduser tap ved svindel med en løsning kjent for høy oppdagelsesfrekvens, med minimalt av falske positiver og få transaksjonsintervensjoner.

Holistisk svindelforebygging

Minsker eksterne trusler, inkludert CPN-transaksjoner som kysser 3D sikre ekosystem, og stopper svindel på tvers av forbrukernes digitale kanaler.

Felles intelligens for svindel

Dra nytte av RSA eFraudNetwork, bransjens største nettverksplattform av bekreftet svindel, med hensikt å oppdage hendelser med høy grad av nøyaktighet.

Forretningsdrevne funksjoner for forebygging av svindel i sanntid

RSA Fraud & Risk Intelligence Suite identifiserer og forhindrer svindel i sanntid ved å kombinere risikobasert beslutningstaking, prediktiv analyse, dyp profilering av enheter, moderne autentisering og global svindelinformasjon med evnen til å korrelere data på tvers av bedrageri.

Oppdag mer fra RSA

Address PSD2 compliance

Oppfyll PSD2-kravene for sterk forbrukergodkjenning (SCA), samtidig som du opprettholder en friksjonsfri opplevelse for forbrukeren.Les mer

Gain Protection From Account Takeovers

Ta i bruk en kraftig kombinasjon av evner for å justere organisasjonens respons mot online svindel med   Bruk en kraftig kombinasjon av muligheter for å tilpasse organisasjonens online svindelrespons med risikotoleranse og forretningsprioriteringer.


Les mer

Mitigate Cyber Attack Risk

Se hvordan prioritering av trusler kan hjelpe organisasjonen din med å koordinere et effektivt svar på cyberangrep som bidrar til å minimere påvirkningen.
Les mer

Kontakt RSA-teamet hos Infinigate

Ønsker du mer informasjon om løsningen Fraud & Risk Intelligence Suite  fra RSA? Kontakt RSA-teamet hos Infinigate i dag!
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss