RSAC 2021 - 17.-20. MAI

RSA Conference er verdens største IT-sikkerhetskonferanse! Som vanlig er Infinigate med og tar del i innovasjoner og det siste innen cybersikkerhet. Normalt er vi på plass i San Francisco, i år er RSAC en virtuell opplevelse, så selv du som ikke ønsker å fly langt har muligheten til å delta!

Vi anbefaler...

17. mai fra kl. 17.20

Rohit Ghai, CEO i RSA starter kl. 17.20, og følges av en rekke interessante foredragsholdere: Chuck Robbins Chief Executive Officer fra Cisco, Jimmy Sanders, Information Security hos Netflix, Angela Weinman, head of global governance, risk and compliance hos VMware.

18. mai fra kl. 01.00

Til tross for at det er sent, sitter vi klar for å se på Theresa Payton. Hun har skrevet boken: "Manipulated: Inside the Cyberwar to Hijack Elections and Distort the Truth" og hennes foredrag vil dreie seg om nettopp dette:: Hvordan cyberkrig føres ved å feilaktig informasjon.

18. mai fra kl. 01.35

Kl. 01.35 vil sikkerhetsguru og forfatteren Bruce Schneier overta. Det vil ikke være en godnatthistorie, men en tankevekkende dragning om de kommende AI-hackerne.

19. mai fra kl. 19.00

Infinigate ønsker forhandlere og kunder velkommen til en online oppdatering. Hva har vi hentet med oss fra RSAC så langt? Vi tilbyr en paneldiskusjon om cybersikkerhetstrender og avslutter med en cocktail (eller mocktail) drink-along. VELKOMMEN!

Still spørsmål på messeområdet...

Gå rundt på messen og besøk sikkerhetsleverandører. Still spørsmål til leverandørene på messen, og du vil få en god følelse av hva som er varmt og kommer.

Tips til samtaleemner...

Hvordan ser dere på sikkerhet fra et AI-perspektiv?
AI fra et sikkerhetsperspektiv er et populært emne som diskuteres. I følge en sikkerhetsrapport fra ENISA (European Union Agency for Cybersecurity) i 2020 er det bare et spørsmål om tid før AI vender seg mot oss og lurer sikkerhetssystemene våre. Cyberkriminelle vil bruke algoritmer for å plyndre og manipulere systemer. Hva synes du om dette hete emnet?

Hvilke temaer vil leverandøren fokusere på det kommende året?
Se på omverdenen! MFA, Cloud, Identity, Passwordless og Zero Trust er viktige fokusområder på RSA. Hva er fokuset for leverandørene du besøker på messen? Stemmer det med tankene dine om IT-sikkerhet?

Alle vil til skyen, men er det trygt? Overholdes regelverk som GDPR og NIST?
Alle snakker om "å gå til skyen". Det er store fordeler med å ha applikasjoner og IT-infrastruktur i skyen, da mankommer til å jobbe i den siste oppdaterte versjonen og unngår problemer med vedlikehold og support. Betalingsmodellene er vanligvis mer fleksibel og tilgjengeligheten større. Men hva med sikkerhet? Hva med det juridiske aspektet, og kan du være sikker på at gjeldende sikkerhetsforskriftene og lovene overholdes? Hva sier leverandørene du snakker med?

På messeområdet vil du møte blant andre...

Check Point | Entrust | Ivanti | RSA | SailPoint | SonicWall | Trend Micro

Flere av leverandørene tilbyr rabattkoder for gratis tilgang til messeområdet. Du kan registrere deg for med en av følgende koder:

Check Point -> 54SCPSTDE

Entrust -> 54SENTRSTDE

RSA -> 54SRSADE

RSAC 2021 foregår 17. - 20. mai. 
Her finner du tidsplan, poeng og agenda:

RSAC 2021 Agenda

Du kan sikre deg en billett til messeområdet gratis ved å bruke en av de ovennevnte rabattkodene.

RSAC billett og priser

Om Infinigate

Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert support, opplæring, markedsføring og salgsstøtte. Vi hjelper deg som forhandler med å utvikle sikkerhetsvirksomheten din. Hvis du vil vite mer om IT-sikkerhet og ikke er IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate.
Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet!