MSP Congress

The European Knowledge Exchange

MSP Congress 21. september


Å kjøpe IT som en tjeneste har blitt den nye normalen. Det å abonnere på IT-sikkerhet - nesten på samme måte som vi abonnerer på streamingtjenester som Netflix - er praktisk, enkelt og tidsbesparende. Markedet for Managed Service Providers har gjort en kraftig økning de siste årene, og økningen ser ikke ut til å avta. Et økende antall mellomstore selskaper viser interesse for fordelene med IT-sikkerhet som en tjeneste. MSP Congress fokuserer på hvordan vi kan gjøre denne trenden til lønnsomme forretningsmuligheter. 

Save the date MSP Congress 21. september

Arrangementet for deg som investerer i sikkerhet som en tjeneste...

Sammen med analyseselskapet  Canalys arrangerer Infinigate og søsterselskapet Acmeo et europeisk MSP-arrangement rettet mot forhandlere, Managed Service Providers og systemintegratorer. Hvordan lykkes med IT-sikkerhet som en tjeneste? Hvordan ser markedet ut? Hvor er potensialet? Spennende økter og interaktiv messe med mye godt materiale og kunnskapsrike sikkerhetsleverandører: klar til å chatte med deg!

Velg sporet som passer deg


Under ettermiddagens "Regional MSP Best Practice Sessions" anbefaler vi at du velger det nordiske sporet. Her deler dine nordiske bransjekolleger sin erfaring av det å tilby sikkerhet som en tjeneste.

Under arrangementet og i messeområdet har du mulighet til å møte...

Entrust | LogPoint | N-able | SonicWall | 
Sophos | Trend Micro | WatchGuard

Konkurranser, quizer, filmer, whitepapers, mulighet til å chatte med leverandører!
Vi sees på messen!

Billetter til MSP Congress koster 320 EUR. 

Registrerer du deg innen 21. august får du 60% rabatt.

Billetter og registrering

MSP Congress foregår 21. september mellom kl. 09:00 - 17:30.

Her finner du program, tidspunkt og agenda:

OM INFINIGATE

Infinigate er distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert support, kurs, markeds- og salgssupport. Vi hjelper deg som er IT-forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Du som vil vite mer om IT-sikkerhet men ikke er IT-forhandler er også varmt velkommen til å ta kontakt med Infinigate. Vi gir deg tips og råd om IT-sikkerhet!