Managed Security

Leverandører & Løsninger

Adding Security to MSP & Cloud

MSP-løsninger

Fullt MSP-kompatible løsninger: Teamet vårt jobber intensivt med MSP-kompatible IT-sikkerhets- og nettverksløsninger på markedet og evaluerer dem i henhold til kriterier som leieforhold, lisensiering, faktureringsmodell og plassering av infrastruktur eller datasenter. Vi stoler på velprøvde, skybaserte løsninger fra pålitelige leverandører.

En oversikt over leverandører som tilbyr MSP-løsninger...

Check Point

Check Point tilbyr beskyttelse mot alle typer trusler, reduserer kompleksiteten og tilbyr storskalerbarhet, slik at selskaper kan utvikle sin IT-sikkerhetsstrategi etter behov. Bedrifter over hele verden, inkludert 94% av fortune 100-selskaper og 87% av Fortune 500-selskaper, bruker Check Points intelligente sikkerhetsløsninger.

Entrust

Med brukervennlighet i fokus, uten at det går på bekostning av sikkerhet og funksjonalitet! Entrust tilbyr løsninger for sikker innlogging (MFA), kryptering og styring av identitet og sertifikater i det offentlige nettverket (PKI).

Fortinet MSSP

Fortinet gjør det mulig for partnere å levere bred og integrert sikkerhets- og nettverkstjenester til sine kunder!

SecurEnvoy

SecurEnvoy tilbyr to-faktorautentisering for mobiltelefoner. Det er ingen installasjon på klientnivå, og administratorene har et styringsverktøy som gir de mulighet for raskt å kunne tilknytte nye brukere. SecurEnvoy tilbyr også en DLP-løsning som sikrer at du kan oppdage, klassifisere og beskytte dataene dine - any data, any location and any platform. Dette kan forhindre tap av data som følge av malware og/eller menneskelige feil.

SonicWall

SonicWall MSSP- er fleksibel og enkel å administrere. Kan betjene nettverk i alle størrelser og kompleksiteter. Ved bruk av SonicWall Network Security Manager (NSM), kan MSSP-er administrere tusenvis av kunder på ulike lokasjoner fra en url cloud.sonicwall.com Full selvbetjening for aktivering av tjenester med automatiserte prosesser for månedlig fakturering.

Sophos

Med Sophos MSP Connect gir du kundene dine omfattende beskyttelse som enkelt administreres fra en administrasjonsplattform. Sophos gjør det enkelt å distribuere, administrere og selge nye sikkerhetstjenester, øke inntektene og senke kostnadene.

Trend Micro

Tradisjonelt bygger MSP-er sikkerhetstilbud "as-they-go", ved å legge til forskjellige leverandører og teknologier. Over tid kan dette skape siloer, kompleksitet og sikkerhetsgap. Trend Micro MSP integrerer og forenkler sikkerhetsadministrering på tvers av beskyttelsespunkter (endepunkt, e-post, server og nettverk), samtidig som de gir sentralisert synlighet i alle lag for økt resposhastighet.

Logpoint MSP

Logpoint har designet LogPoint SIEM med flere leieforhold slik at du kan tilby kundene dine den raskeste, mest effektive og automatiserte tjenesten mulig. For å sikre dette er løsningen enkel å implementere og i høy grad skalerbar etter kundenes behov.

WatchGuard

Med WatchGuard er MSSP-er utstyrt med et fleksibelt program, en kraftig og mangfoldig produktportefølje og et økosystem av teknologiintegrasjoner som gjør at MSSP-er kan ligge et skritt foran i et hav av et stadig voksende og konkurransedyktig marked.

Vil du ha vår hjelp med MSP-løsninger?

Teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne med spørsmål du måtte ha!