Infinigate arrangerer MSP Congress sammen med analyseselskapet Canalys

Å kjøpe IT som en tjeneste har blitt den nye normalen. Det å abonnere på IT-sikkerhet - nesten på samme måte som vi abonnerer på streamingtjenester som Netflix - er praktisk, enkelt og tidsbesparende. Markedet for Managed Service Providers har gjort en kraftig økning de siste årene, og økningen ser ikke ut til å avta. Et økende antall mellomstore selskaper viser interesse for fordelene med IT-sikkerhet som en tjeneste. MSP Congress fokuserer på hvordan vi kan gjøre denne trenden til lønnsomme forretningsmuligheter. 

Arrangementet for deg som satser på å levere sikkerhet som tjeneste...

Sammen med analyseselskapet Canalys arrangerer Infinigate og søsterselskapet Acmeo et europeisk MSP-arrangement rettet mot forhandlere, Managed Service Providers og systemintegratorer. Hvordan lykkes med IT-sikkerhet som en tjeneste? Hvordan ser markedet ut? Hvor er potensialet? Spennende økter og interaktiv messe med mye godt materiale og kunnskapsrike sikkerhetsleverandører: klar til å chatte med deg!

Les mer

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 og var da den første verdiskapende distributøren i Europa som utelukkende fokuserte på Internett-baserte løsninger. Siden 2002 har Infinigate fokusert på distribusjon av IT-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, data og applikasjoner.

Infinigate fokuserer på å tilby innovative og markedsledende løsninger som krever kunnskap og kompetanse. Produktporteføljen suppleres med et bredt tjenestetilbud innen salg, teknologi, markedsføring og kurs.

Infinigate har virksomhet i 11 europeiske land (Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Norge, Sveits, Storbritannia, Sverige, Tyskland og Østerrike). Morselskapet er basert i Sveits.

For mer informasjon, kontakt:

Thomas Ludvik Næss, Managing Director, Infinigate AS

+47 99 43 69 66  | thomas.naess@infinigate.no

Aina Ervik, Markedsansvarlig, Infinigate AS

+47 90 27 27 89 | marketing@infinigate.no