Tilby beskyttelse av identiteter og tilganger som en tjeneste med Infinigate og Entrust

Som en tjenesteleverandør (MSP) kan du tilby beskyttelse for identiteter og tilgang som en tjeneste (Identity Access as a Service): Infinigate jobber stadig med å utvikle tilbudet til administrerte tjenesteleverandører og sammen med Entrust, en ledende leverandør av pålitelige identiteter og databeskyttelse, kan vi nå tilby identitets- og tilgangshåndtering fra en rekke filialer i Europa. I tillegg til å tilby automatisert fakturering i en MSP-portal tilbyr Infinigate også omfattende salg- og teknisk støtte for sine partnere.

Vi har god grunn til å være stolte av samarbeidet med Entrust: «Vi ser en betydelig økning i etterspørselen etter autentisering og identitetsadministrasjon», sier Vincent Thue, forretningsutvikler for Entrust hos Infinigate. «Etterspørselen er identifisert i samtaler med våre partnere og støttes av en rekke bransjerapporter som løfter dette området som en trend for 2021 og framover. Opp mot 70% av MSSPene ser på dette som en av deres viktigste oppgaver. Hovedårsakene til dette inkluderer GDPR, Compliance, samt overgangen til eksternt arbeid. Det gleder meg at vi har IDaaS-løsningen fra Entrust i vår MSP-portefølje, slik at våre partnere kan utvikle sitt sikkerhetstilbud fra en sentralisert plattform, og levere moderne og adaptiv multifaktorautentisering og enkel pålogging til sine kunder. Supportert av MSP-teamet hos Infinigate, i tillegg med automatisert fakturering integrert i vår MSP-portal»

«Den europeiske utvidelsen av vårt partnerskap med Entrust er et stort fortrinn», kommenterer Patric Berger, Vice President Sales MSP & Major Accounts i Infinigate Gruppen. «Sammen med våre partnere kan vi bedre møte de høye kravene i MSP-markedet innen autentisering og digital identitetsbeskyttelse. Dette støtter vår strategi om å bygge et sikkerhetstilbud med administrerte tjenester av høy kvalitet i alle regioner, som vi beriker med målrettede MSP-tjenester for våre partnere."

«Ved å samarbeide med Infinigate kan vi utvide vår tilstedeværelse i Europa ytterligere og tilbyr våre kunder avanserte sikkerhetsløsninger de kan stole på til enhver tid», kommenterer Kieran Hernon, Regional Vice President, Digital Identity Sales EMEA i Entrust. «Ved å utvide vårt partnerskap kombinerer vi den regionale ekspertisen til Infinigate i tillegg til deres bransjeerfaring med ledende produkter og tjenester fra Entrust for å sikre at sluttkunder får den beste løsningen for seg.»

Kontakt oss      Infinigate MSP

Om Entrust

I dag, mer enn noen gang krever folk sømløse, sikre opplevelser. Enten de krysser landegrenser, handler på nett, skal inn på offentlige tjenester eller logger seg på bedriftsnettverket. Entrust tilbyr en enestående bredde av digitale sikkerhets- og legitimeringsløsninger som er i hjertet av alle disse interaksjonene. Med mer enn 2500 kolleger, et nettverk av globale partnere og kunder i over 150 land, er det ikke rart at verdens mest betrodde organisasjoner stoler på Entrust. For å lære mer, besøk www.entrust.com

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.