Infinigate har signert distribusjonsavtale med Fortinet i Norge

Infinigate, Norges ledende distributør av IT-sikkerhetsløsninger, inngår distribusjonsavtale i Norge med Fortinet, en global leder innen brede, integrerte og automatiserte cybersikkerhetsløsninger. Dette styrker Infinigates satsning og investering innenfor cybersikkerhet og imøtekommer den sterke etterspørselen etter å sikre organisasjoners lokalnett (LAN), WAN, sky og datasenter.

Vi er veldig fornøyde med å få Fortinet som en del av vår portefølje. Dette er en av de ledende IT-sikkerhets leverandørene i verden, og de har en særdeles interessant, og ikke minst bred produktportefølje. Utover tradisjonelle perimeter løsninger, er løsninger for nettverk, OT, SD-WAN og Cloud meget relevant for oss. Fortinet har en god og sterk organisasjon i Norge, og vi ser frem til å samarbeid med et meget dyktig og operativt team. Dette samarbeidet fører også til videre styrking av Infinigate i Norge og det vil følgelig komme nye, meget dyktige ressurser inn i vår organisasjon, sier Thomas Hagelid, VP Vendor Alliances & Corp. Marketing Infinigate Group.
For ytterligere informasjon, kontakt:

Thomas Hagelid
VP Vendor Alliances & Corp. Marketing Infinigate Group

thomas.hagelid@infinigate.no | + 47 90 63 70 00

Ønsker du tilgang til høyoppløselige pressebilder, ta kontakt med vår markedsansvarlig:

Aina Ervik - aina.ervik@infinigate.no | +47 90 27 27 89


Ønsker du å vite mer om Fortinet eller bli kjent med Fortinet-teamet hos Infinigate? Kontakt oss.

Mer om Fortinet 

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.