Ny hos Infinigate: Sailpoint hjelper selskaper med å få kontroll på brukernes tilgang

Er dine kunder i gang med større digitaliseringsprosjekter? Da er det ekstra viktig å ha verktøy for å gjøre det enkelt, sikkert og smidig å gi brukerne tilgang. Stopp den største trusselen i skyen: Uautorisert tilgang!

Infinigate er glade for å kunne presentere SailPoint, det siste tilskuddet til vår leverandørportefølje. SailPoint sikrer at organisasjoner kontrollert kan bekrefte hvem som har tilgang til hva eller hvordan de bruker tilgangen til data og applikasjoner. Å holde oversikt over identiteter og tilgang er spesielt viktig i en tid der organisasjoner stadig lagrer større mengder informasjon lokalt eller i skyen, eller en kombinasjon av de to. Det er vanskelig å finne en sikkerhetsrapport som ikke belyser risikoen for mangel på identitetskontroll.

Johan Norén, forretningsutvikler norden, hos Infinigate.

- Det som er spesielt interessant med SailPoint er deres innovative måte å bruke AI (Artificial Intelligence) og ML (machine learning) for å automatisere og støtte IT. Manuelle prosesser for å gjøre autorisasjonsendringer kan være både vanskelig og tidskrevende. SailPoint automatiserer dette og reduserer risikoen og øker sporbarheten. Flere og flere selskaper er i en intensiv digitaliseringsprosess og er avhengige av at den kjører så smidig som mulig for å ikke miste hastigheten. Du må være i stand til å sikre at de riktige brukerne har riktig tilgang til selskapets systemer. Å ikke ha de riktige verktøyene på plass utgjør en større risiko. Du må også kunne vise samsvar med lover og regelverk som GDPR og NIS-direktivet.

Man må også sørge for at brukere ikke har tilgang til informasjon som de ikke skal ha tilgang til. Med SailPoints løsninger gir du teamet ditt tilgang til verktøyene, applikasjonene og informasjonene de trenger for å gjøre jobben sin, uansett hvor de befinner seg.

Kontakt Infinigate

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributøren for internettløsninger i Europa. Siden årtusenskiftet har Infinigate utelukkende spesialisert seg på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner og skyløsninger. Med oppkjøpet av acmeo ble sikkerhetskompetansen til gruppen utvidet til sky- og MSSP (Managed Security Service Providing) virksomhet. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette sin geografiske ekspansjonsstrategi. I dag har Infinigate Gruppen ca. 450 ansatte og er representert av datterselskaper i 11 europeiske land (Tyskland, Østerrike, Sveits, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland). Infinigate dekker dermed mer enn 80% av det vesteuropeiske markedet for cybersikkerhet og har etablert seg som den ledende verdiskapende distributøren for cybersikkerhet i Europa.