RSAC 2022 - 06.-09. Juni

RSA Conference er verdens største IT-sikkerhetskonferanse!
Konferansen finner sted på Moscone Center i San Francisco 6.-9. juni. Infinigate er på stedet for å bygge nettverk og ta del i innovasjoner og det siste innen cybersikkerhet. Det er også mulig å delta digitalt. Vi følger nøye med på utviklingen av pandemien og overholder restriksjoner på bakken.

Reis med Infinigate...

Heng med på RSAC-reisen til Infinigate

Infinigate råder partnere og kunder til å bestille på The Clift Royal Sonesta Hotel på 495 Geary St, San Francisco. Hotellet ligger nær Union Square og ca. 15 minutters gange fra konferansesenteret. Plass til ca. 4000 NOK per natt.

Infinigate Cyberlunch mandag 6/6

Infinigate arrangerer cyberlunsj på Top of the Mark på Intercontinental. Det blir spennende foredragsholdere, eksepsjonell nettverksbygging, magisk utsikt, mye å spise og drikke. 6. juni kl 12.30-15.30.

RSA konferansen 2022 - programmet vi anbefaler...

Spennende keynote speakers, den nyeste teknologien og fremtidige utforskninger. Infinigate gir tips om forelesningene du ikke vil gå glipp av og hint til kveldsmottakelser. Vi er i San Fran 6.-9. juni. Følg med!

I messeområdet treffer du...

Verdens største sikkerhetsmesse!
Jobber du med IT-sikkerhet er dette stedet for nettverk og tilegn deg kunnskap.

På messen vil du møte mange av Infinigates leverandører, inkludert:

Fortinet | Check Point | CyberArk | Cybereason | Deep Instinct | Entrust | Ivanti | LogPoint | Pentera | RSA | Trend Micro | Yubico | TripWire 

Still spørsmål på messen...

Delta på tekniske spor og deep dive sessions eller (og) gå rundt på messen og besøk sikkerhetsleverandører. Still spørsmål til leverandørene på messen så får du en god følelse av hva som er hot og upcoming.


Tips til samtaleemner...

Hvordan ser du på sikkerhet fra et AI-perspektiv?

AI fra et sikkerhetsperspektiv diskuteres. I følge en sikkerhetsrapport fra ENISA (European Union Agency for Cybersecurity) er det bare et tidsspørsmål før AI vender seg mot oss og lurer sikkerhetssystemene våre. Cyberkriminelle vil bruke algoritmer for å plyndre og manipulere systemer, hva synes du om dette hete emnet på messen?


Hvilke temaer vil leverandøren fokusere på det kommende året?

Se på verden rundt deg! MFA, Cloud, Identity, Passwordless og Zero Trust er store fokustemaer ved RSA. Hva er fokuset til leverandørene du besøker på messen? Stemmer det med dine tanker om IT-sikkerhet?


Alle vil til skyen. Men er det trygt? Er lover som GDPR og NIST overholdt?

Alle snakker om «å gå til skyen». Det er store fordeler med å ha apper og IT-infrastruktur i skyen, du får jobbe i siste oppdaterte versjon og slipper problemer med vedlikehold og support med systemene. Betalingsmodellen er vanligvis mer fleksibel og tilgjengeligheten økes. Men hva med sikkerheten? Hva med det juridiske aspektet og kan du være sikker på at gjeldende sikkerhetsforskrifter og lover overholdes? Hva sier leverandøren du snakker med?

Er du på plass? Det er forskjellige billetter. Infinigate har «Expo plus» som koster 295 USD  Dette inkluderer flere keynote-sesjoner og adgang til messen, etc. Det finnes også pass for online deltakelse.

RSAC pass & rates

RSAC 2022 går fra 06. til 09. juni.  Vil du reise med Infinigate? Kontakt oss for et tilbud.
Her finner du timeplan, punkter og agenda:

OM INFINIGATE

Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert support, opplæring, markedsføring og salgsstøtte. Vi hjelper deg som forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Ønsker du å vite mer om IT-sikkerhet og ikke er IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate.
Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet!