Infinigate

Vi er Norges ledende IT-sikkerhetsdistributør

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første europeiske distributøren for internett-teknologier. Fra 2002 har Infinigate spesialisert seg utelukkende på distribusjon av IT-sikkerhetsløsninger for bærerkraftig beskyttelse av IT-nettverk, servere, endepunkter, data, applikasjoner og skyen.

Som en ekte VAD konsentrerer vi oss om innovative og effektive løsninger for selskaper som gir leverandører og partnere (forhandlere, IT-Integratorer, systemhus, etc.) en rekke tilleggstjenester innen teknologi, markedsføring og salg.

Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette den geografiske utvidelsesstrategien som er påbegynt. I dag har Infinigate Group rundt 500 ansatte i 11 europeiske land (Tyskland, England, Frankrike, Østerrike, Sveits, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland) og har egne filialer med Acmeo msp & Cloud som et høytytende datterselskap for sky- og MSP-virksomheten integrert i gruppen.

Infinigate dekker nesten 85% av det vesteuropeiske cybersikkerhetsmarkedet og har dermed etablert seg som en ledende distributør av verdiskapning for cybersikkerhet, sky og MSP i Europa. 

Yubico
Yubico med nylansering!
05.10.2021

Yubico lanserer YubiKey med biometriks autentisering!

Logpoint
LogPoint utvider produktporteføljen!
01.09.2021

LogPoint kjøper SecBI, et oppkjøp som gjør at LogPoint kan hjelpe kunder med å forenkle, effektivisere og automatisere sikkerhetsarbeid ved hjelp av SOAR!

Infinigate
Event MSP Congress 21 September
30.07.2021

Sammen med analyseselskapet Canalys arrangerer Infinigate og søsterselskapet Acmeo et europeisk MSP-arrangement rettet mot forhandlere. Hvordan lykkes med IT-sikkerhet som en tjeneste? Hvordan ser markedet ut? ...

Infinigate Holding

Infinigate Holding, med lokasjon i Rotkreuz i Sveits, er morselskapet til Infinigate Group. Holdingselskapet er ansvarlig for konsernstrategien, leverandør- og investorforhandlinger, samt overordnet ledelse og kapitalmarkedsaktivitet. 

Infinigate er for tiden representert i 11 europeiske land.