Infinigate

Vi er Norges ledende IT-sikkerhetsdistributør

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første europeiske distributøren for internett-teknologier. Fra 2002 har Infinigate spesialisert seg utelukkende på distribusjon av IT-sikkerhetsløsninger for bærerkraftig beskyttelse av IT-nettverk, servere, endepunkter, data, applikasjoner og skyen.

Som en ekte VAD konsentrerer vi oss om innovative og effektive løsninger for selskaper som gir leverandører og partnere (forhandlere, IT-Integratorer, systemhus, etc.) en rekke tilleggstjenester innen teknologi, markedsføring og salg.

Etter flere vellykkede markedsinnganger og oppkjøp har Infinigate til hensikt å fortsette den geografiske utvidelsesstrategien som er påbegynt. I dag har Infinigate Group rundt 500 ansatte i 11 europeiske land (Tyskland, England, Frankrike, Østerrike, Sveits, Nederland, Belgia, Sverige, Norge, Danmark og Finland) og har egne filialer med Acmeo msp & Cloud som et høytytende datterselskap for sky- og MSP-virksomheten integrert i gruppen.

Infinigate dekker nesten 85% av det vesteuropeiske cybersikkerhetsmarkedet og har dermed etablert seg som en ledende distributør av verdiskapning for cybersikkerhet, sky og MSP i Europa. 

TripWire
PCI DSS 4.0 kommer snart - Er du klar?
19.04.2021

Bransjestandarder som PCI DSS hjelper organisasjoner med å oppnå compliance, men også å beskytte seg mot ransomware og andre digitale trussler. Snart kommer en ny versjon, er du klar?

Logpoint
Hvordan kan en SIEM-løsning redusere faren for cyberangrep?
16.04.2021

Etter hvert som mengden data vokser blir sporing enda viktigere - Men hvordan kan man enkelt sammenligne, analysere og overvåke enorme mengder data fra ulike kilder slik at man får et helhetlig bilde over sikkerheten i selskapet? SIEM er løsningen.

Entrust
Identitet som en tjeneste med Entrust
30.03.2021

Identity as a Service fra Entrust er en del av MSP-porteføljen til Infinigate!

Infinigate Holding

Infinigate Holding, med lokasjon i Rotkreuz i Sveits, er morselskapet til Infinigate Group. Holdingselskapet er ansvarlig for konsernstrategien, leverandør- og investorforhandlinger, samt overordnet ledelse og kapitalmarkedsaktivitet. 

Infinigate er for tiden representert i 11 europeiske land.