Jobbmuligheter

Infinigate som arbeidsgiverOm Infinigate

Som en verdiøkende distributør har Infinigate spesialisert seg innen distribusjon av produkter og løsninger innen IT-sikkerhet. Holdingselskapet med sine 11 europeiske datterselskaper fokuserer eksklusivt på leveringskjeden gjennom kanalen. 

Våre verdier

Flatt hierarki, kort beslutningsvei, individuell oppmuntring. Infinigate fokuserer på et stabilt og sikkert forhold til partnere og ansatte. Vi er service-minded og støtter samarbeidet mellom teamene våre. 

Våre ansatte

Infinigate-teamet består av en god blanding av ansatte som har vært her i mange år og ambisiøse nykommere. Dette beriker vårt daglige arbeid!

Din søknad

Er du interessert?

Da vil vi gjerne motta din detaljerte søknad (online)

Infinigate AS
Lysaker Torg 5
1366 Lysaker
Norge

info@infinigte.no
+ 47 67 10 18 00

Tilbakemelding

Etter en grundig gjennomgang av søknaden din, vil vi ta kontakt med deg. Hvis din profil og dine kvalifikasjoner er i tråd med våre krav, vil vi gjerne bli kjent med deg personlig under et jobbintervju. 


Bli kjent

Under intervjuet vil vi gjerne lære mer om motivasjonen og kvalifikasjonene dine, og vi vil også svare på spørsmål du måtte ha. Er du blant de nærmeste utvalgte, vil vi sannsynligvis ha et nytt og avgjørende intervju. 


Velkommen

For deg betyr dette at om alt passer optimalt, ønsker vi deg velkommen til teamet. Under en grundig introduksjon vil du raskt bli kjent med fasilitetene, teamet og ditt aktivitetsfelt. 

Dine kontaktdetaljer
Dine dokumenter

Ved å oppgi dataene dine og sende inn dette skjemaet, godtar du at vi kan behandle personopplysningene dine for det oppgitte formålet og sende deg all informasjon relatert til dette formålet, og om nødvendig for å kunne tilby deg gratis tjenester. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta denne informasjonen og den tilknyttede behandlingen av dine personlige data med virkning i fremtiden.

For mer informasjon om tilbakekalling og behandling av dine personopplysninger, se vår personvernerklæring.

Har du spørsmål?

Teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne med spørsmål du måtte ha.