N-able

LØSER DE TØFFESTE IT-UTFORDRINGENE - I DAG OG I MORGEN

N-able leverer enkle og sofistikerte løsninger for overvåkning, sikkerhet og forretningskontinuitet. De gir deg muligheten til å løse de tøffeste IT-utfordringene for dine kunder, uavhengig om du er en tjenesteleverandør eller IT-profesjonell. N-able møter selskap der de er og gjør alt de kan for at du skal komme dit du vil!

    

Success Center

N-able Success Center gir deg akkurat de ressursene du trenger for å lykkes med løsningene fra N-able. Få tilgang i dag!

Bli MSP i dag!

Uavhengig om du allerede er en etablert tjenesteleverandør eller en tradisjonell IT-forhandler. N-able tilbyr førsteklasses verktøy og plattform slik at du som partner enkelt kan tilby unike sikkerhetstjenester til dine kunder.

For IT-profesjonelle

Som tradisjonell IT-forhandler og IT-profesjonell kan du dra nytte av den unike teknologien fra N-able. De gir deg muligheten til å gjøre mer med det du har og nå lengre med løsninger som sørger for skalering ved distribusjon, ekstern feilsøking og best-practices tjenesteovervåkning.

Løsning for overvåkning og administrering

Gi IT-ansvarlige muligheten til å overvåke og administrere eksterne og komplekse nettverk. Bruk integrerte administrering, automatisert utrullering og oppdagelse av software, skripter og policies for å kontinuerlig forbedre IT-driften.

Administrerer klientnettverket

Fra ett enkelt konsoll kan du administrere klientnettverket. Automatiser viktige prosesser, alt fra on-boarding til vedlikehold og rapportering for å effektivisere driften. Du kan også øke team-effektiviteten med synlighet og verktøy for administrering av enheter på tvers av hybridskyer.

Databeskyttelse for alle ressurser

Datamengden vokser, men online backup trenger ikke å være et tapsprosjekt, eller en "break-even-løsning". Backup-løsningen til N-able forenkler din tilnærming. Den skalerer med kundenes vekst og gjør backup-tjenester til en lønnsom virksomhet!

 

Aktiviteter

Kontakt vårt N-able-Team

Er du interessert i løsningene fra N-able? Infinigate hjeper deg gjerne med demoer, kurs, salgs- og markedsaktiviteter. Kontakt oss i dag!
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss