Qush Security 

SIMPLE, SMART SECURITY

Identifiser risiko og forhindre tap av data med Qush Security Next Generation Data Loss Prevention

 Qush Security tilbyr neste generasjon av Data Loss Prevention og beskytter mennesker og data hvor som helst og når som helst med en åpen, skybasert plattform. Innovative selskaper over hele verden bruker  Qush Reveal™ for beskyttelse mot tap av data og for å få risikoforståelse.

AKTUELT HOS QUSH SECURITY

QUSH SECURITY

Ava Securitys cybersikkerhetsløsninger er skilt fra Ava og endret derfor navn til Qush Security. Navneendingen påvirker ikke samarbeidet vårt, men det er business as usual og IT-sikkerhet er vårt fokus.

NESTE GENERASJONS DATA LOSS PREVENTION

Qush Securitys utvalg av cybersikkerhetsløsninger er nå tilgjengelig hos Infinigate. Qush hjelper bedrifter med å forbedre risikoforståelsen og forhindre tap av data (både tilsiktet og utilsiktet). Vil du vite mer? Les her, eller kontakt Infinigate!

Book en demo i dag!

Sikring av organisasjonen din begynner med å sikre dine ansatte, da de ofte utgjør den største risikoen for datainnbrudd i en organisasjon. Qush identifiserer risikoene og trener deretter personalet etter behov. Bestill en demo av plattformen.

PRODUKTER

Kalender

Kontakt Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra Qush Security? Ønsker du å videreutvikle din Qush Security-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter?

Infinigate hjelper deg gjerne!