Vectra

SIKKERHETSLØSNINGER SOM TENKER FOR DEG

AI for å oppdage cyberangrep i sanntid

Vectra Networks bruker en patentert kombinasjon av datavitenskap, maskinlæring og teknikker for atferdsanalyse for å oppdage og forutsi skadelig nettverksadferd uten å stole på klassiske signaturer eller reputation lists. 

Bli Vectra-ekspert i vinter

Bygg din kunnskap om Vectra. Det er to nye sertifiseringskurs (Online & On-Demand) som du som Vectra-partner kan finne i partnerportalen.

Vectra + Microsoft = SOC Visibility Triad

Vectra og Microsoft jobber sammen for å hjelpe sikkerhetsavdelinger med å få enda større åpenhet og muligheten til å stoppe cyberangrep. SOC Visibility Triad kaller visjonen som Gartner har identifisert nødvendig for at fremtidige SOC-er skal kunne stoppe fremtidige trusler.

Vectra Cognito for Office365

Vil du lære mer om Vectra Cognito for Office 365? Lytt til On-Demand Webinaret og lær hvordan Vectra oppdager cyberangrep og jager trusler på den raskeste og mest effektive måten - både i Public Cloud, private datasenter og bedriftsmiljøer.

Content Security & Security Management

Cognito Stream
Cognito Stream leverer sikkerhetsberiket metadata til SIEM-er for tilpassede gjenkjenninger. Løsningen trekker ut hundrevis av metadataattributter fra nettverkstrafikkdata og presenterer dem i et kompakt, brukervennlig Zeek-format som utnytter eksisterende programvareverktøy. 

Cognito Recall
Cognito Recall jakter og etterforsker trusler fra skyen. Løsninger søker proaktivt etter trusler og undersøker hendelser i hele miljøet, inkludert datasenter, sky og IoT-enheter.Cognito Detect
Deteksjon og respons bygd på AI-teknologi. Løsningen oppdager og responderer på angrep i skyen, det lokale datasenteret, IoT- og bedriftsnettverk. 

Cognito Detect for SaaS
Med Cognito Detect for Saas ønsker Vectra å motvirke en av de største risikoene i dagens infrastruktur: Overtakelse av kontoer i Office 365.  

Hvorfor Vectra?

  • Vectra identifiserer og påpeker cyberangrep i sanntid. 
  • Vectra prioriterer angrep som utgjør den største trusselen, ikke varsler fra uendelige logger. 
  • Vectra gjør jobben uten behov for signaturer eller reputation lists. 
  • Vectra oppdager mistenkelig oppførsel og målrettede angrep. 
  • Analysefirmaet Gartner m.fl. berømmer teknologien. 
  • Norske og nordiske referanser eksisterer. 

Aktiviteter

Kontakt Vectra-teamet hos Infinigate

Er du interessert i produkter og løsninger fra Vectra? Ta kontakt med Infinigate