Veritas

FRA KAOS TIL KLARHET MED MULTI-CLOUD DATAHÅNDTERING

Om sannheten skal fram - behøver du Veritas!

Med Veritas sikrer du at informasjonen er tilgjengelig fra der du befinner deg og når du trenger den. Få kontroll på hvem som produserte informasjonen, hvem som eier den og hvor den befinner seg. Før eller siden vil man rammes av en større eller mindre datalekkasje - så har ditt selskap en recovery plan?

Veritas Webside     Veritas Partner Portal    Veritas MSP

    

3 tips mot Ransomware

Hvert 14. sekund oppstår et ransomwre-angrep. Dette betyr at bedrifter bør beskytte seg mot ransomware og samtidig ta en titt på planen for sikkerhetskopiering og gjennoppretting.

Veritas Databerg rapport!

Veritas har publisert den siste Databerg-rapporten. Den sammenligner utviklingen i selskapers datamengde fra 2015 med nye tall fra 2020, og kommer med noen overraskende konklusjoner.

Løsninger

Availability

I mer enn 2 tiår har Veritas bidratt til å holde noen av verdens mest oppdragskritiske applikasjoner høyt tilgjengelige, og minimere nedetid med rask reduksjontil datasenteret eller skyen du velger. Den proaktive tilnærmingen sørger for forutsigbar tilgjengelighet, applikasjonsresistens og lagringseffektivitet i flere skyere, virtuelle og fysiske miljøer.


Les mer

Availability Solutions:


 

Protection

Beskytt bedriften din fra det uforutsette og sørg for at dataene alltid er sikre, kompatible og tilgjengelige - uansett hvor dataen befinner seg. 


Les mer

 

Insights

En proaktiv metode for datastyring sm lar deg få innsyn i data-, lagrings og backupinfrastrukturen, slik at du kan ta kontroll over datarelaterte risikoer.


Les mer

MSP

Omfattende overvåkning, administrering og support for backup- og arkiveringsmiljøer - 24/7. Med Veritas kan du tilby deres løsning som en tjeneste for dine kunder.

Managed Backup Services

Databeskyttelsesekspertene hos Veritas tilbyr administrering for flere leverandører, kontinuerlig, ende til ende beskyttelse av  informasjon og disaster recovery support. I tillegg hjelper teamene deg med å utvikle dyp forståelse for informasjonsmiljøet ditt for å bidra til å redusere overholdelsesrisiko og redusere kostnader.  


Les mer

Managed Enterprise Vault

Optimaliser tilgangen til dataene dine. Informasjonsoppbevaring og tilgjengelig er viktig for å opprettholde en virksomhet med høy ytelse. Veritas Managed Enterprise Vault gir informasjonsstabiliteten og forutsigbarheten du trenger og ønsker. Managed eDiscovery Platform Service

Tjenesten overvåker, administrerer og supporterer din Veritas eDiscovery Plattform. De bruker dyp ekspertise og velprøvde metoder for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på eDiscovery Plattformoperasjonene dine, noe som bidrar til å minimere kostnadene på bunnlinjen og frigjør tid. 

Les mer

Hvorfor Veritas?


  • Verdensledende teknologi som funkerer på alle plattformer.
  • Få fleksibilitet ved å enkelt flytte dataene til plattformen du ønsker.
  • Tilbyr helhet med både hardware og software, noe som betyr at du kan velge én leverandør og dermed unngå å sitte "mellom stolene" når du har spørsmål.
  • Hjelper selskaper med å holde oversikt på forretningskritisk data, slik at de unngår å bruke budsjett på å administrere data som like gjerne kan fjernes.
  • Rask gjennoppretting av data hvis/når ulykken skjer.

Aktiviteter

Kontakt Veritas-teamet hos Infinigate

Veritas-teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne med spørsmåler du måtte ha om løsningene til Veritas, vi hjelper deg også med å planlegge salg- og markedsaktiviteter.