Armis

See & Secure Every Asset

Armis tilbyr en av markedets ledende asset intelligence-plattform designet for å møte det nye trussellandskapet som tilkoblede enheter skaper. 
 40 Fortune 100-selskaper stoler på deres sanntids- og kontinuerlige beskyttelse for å se med full kontekst alle administrerte, uadministrerte eiendeler på tvers av IT, Cloud, IoT-enheter, medisinsk utstyr (IoMT), operasjonell teknologi (OT), industrielle kontrollsystemer (ICS) og 5G. 
 Armis tilbyr passiv og enestående forvaltning av cybersecurity asset management, risk management og automated enforcement.

Aktuelt fra Armis

Gartner-rapport: Hype Cycle™ for Security Operations

Armis er oppført som er Gartner Sample Vendor i juli 2022 Hype Cycle™ for Security Operations-rapporten. Vil du se hva som gjør Armis til en Gartner certified vendor for CAASM og CPS Security?

Securing the Future

Lytt til hvorfor Armis er plattformen valgt av organisasjoner over hele verden for grunnleggende cybersikkerhet og asset visibility

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Infinigate hvis du vil vite mer om Armis, eller om du har noen spørsmål om IT-sikkerhet.

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss