Armis

See & Secure Every Asset

Armis tilbyr en av markedets ledende asset intelligence-plattform designet for å møte det nye trussellandskapet som tilkoblede enheter skaper. 
 40 Fortune 100-selskaper stoler på deres sanntids- og kontinuerlige beskyttelse for å se med full kontekst alle administrerte, uadministrerte eiendeler på tvers av IT, Cloud, IoT-enheter, medisinsk utstyr (IoMT), operasjonell teknologi (OT), industrielle kontrollsystemer (ICS) og 5G. 
 Armis tilbyr passiv og enestående forvaltning av cybersecurity asset management, risk management og automated enforcement.

Aktuelt fra Armis

Fra kaos til kontroll!

Mange bedrifter driver i dag med søk etter enheter på nettverket, for å forberede seg på NIS 2 og andre lover og reguleringer som kommer det neste året. Vi hører om bedrifter som i dag benytter CMDB-baser, Excel-ark og noen går manuelt rundt og prøver å få oversikt. I tillegg til enheter på IT-nettverket kommer det også inn krav på OT- og IoT-nettverk. Så hvordan kan bedriften få full oversikt over alle enhetene og samtidig holde informasjonen oppdatert?

Gartner-rapport: Hype Cycle™ for Security Operations

Armis er oppført som er Gartner Sample Vendor i juli 2022 Hype Cycle™ for Security Operations-rapporten. Vil du se hva som gjør Armis til en Gartner certified vendor for CAASM og CPS Security?

Securing the Future

Lytt til hvorfor Armis er plattformen valgt av organisasjoner over hele verden for grunnleggende cybersikkerhet og asset visibility

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss