Kurs & Workshops

Hold deg oppdatert med Infinigate

Vi tilbyr en rekke tekniske kurs og salgskurs som fokuserer på løsninger i vår sikkerhets portefølje. Målet med våre tekniske kurs er å gi deg praktisk kunnskap for installasjon, konfigurasjon og feilsøking av produktene. 


Salgskursene gir deg en oversikt over løsningene, hvordan lisensieringen fungerer og gir deg argumentene du trenger for å kunne selge mer. 

Infinigate er også autorisert kurssenter for flere av våre leverandører og kan vi hjelpe deg med å bli sertifisert på ditt partner nivå. Sammen med våre leverandører arrangerer vi også regelmessig workshops, events og andre aktiviteter for å informere deg og dine kunder om løsningene vi tilbyr. Målet er å forklare viktigste funksjoner og informere om hvor produktene og produktfamiliene kan implementeres. 

Ønsker du å sette opp et kurs for dine ansatte eller kunder for et bestemt område hos deg? 


Ta praten med oss, i tillegg til å holde faste workshops og kurs i våre lokaler, har vi også mulighet til å skreddersy både workshops og sertifiseringskurs etter dine behov, og kan avholde hos dere eller ved ønsket lokasjon. 

Kurssenter

Kurssenteret vårt har kapasitet med opp til 20 personer og lokalene passer godt til å fasilitere seminarer, kurs og arrangement.

Har du spørsmål?

Teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne med spørsmål du måtte ha.