SailPoint

På tide å tenke nytt om identitet og tilgang

Simply access & accelerate business, starting with your users

Få oversikt og kontroll på hvem som har tilgang. SailPoint gir selskaper verktøy for å administrere og automatisere identitetsstyring, enten det er lokalt eller i skyen. Stopp den største trusselen i skyen; uautorisert tilgang. 

 SailPoint Webside     SailPoint Compass Community

    

På tide å tenke nytt om identitet og tilgang

Aldri før har identitet vært mer i vinden. De fleste av alle sikkerhetsrapporter peker på manglende identitetskontroll eller misbruk av identiteter. SailPoint Predictive Identity er en SaaS-plattform med funksjoner som løser disse utfordringene!

Nytt samarbeid; SailPoint + Infinigate

Er dine kunder i gang med større digitaliseringsprosjekter? Da er det ekstra viktig å ha verktøy for å gjøre det enkelt, sikkert og smidig å gi brukerne tilgang. Infinigate er glade for å kunne presentere SailPoint, det siste tilskuddet i vår leverandørportefølje.

Løsninger

SailPoint Predictive Identity

SailPoint Predictive Identity er en SaaS-plattform med ulike funksjoner som adresserer utfordringer omkring administrering av brukere og brukerrettigheter. Dette gjør de ved å kombinere SailPoint IdentityNow med patenterte AI-evner og Cloud Governance for å forbedre og fremskynde identitetsrelaterte beslutninger og oppgaver som å identifisere og analysere sikkerhetsrisikoer.

Les mer

IdentityIQ & IdentityNowSailPoint Identity er egnet for større selskaper med komplekse miljøer, hvor IdentityIQ er en On-Premise-plattform og IdentityNow er en skybasert plattform. 

Plattformene:
  • Forsikrer deg om at brukere har riktig tilgang
  • Automatiserer godkjennelse av tilganger
  • Sørger for raske anbefalinger og analyser
  • Gir brukerne tilgang fra dag én, automatisk
  • Administrerer tilgang til selskapets sensitive data
  • Lar brukerne oppdatere passord
  • Hindrer og oppdager potensiell svindel på applikasjoner

Har ditt selskap kontroll?

 Vet dere hvem som har tilgang?

Hvem som har tilgang til hva?

Hvordan brukes tilgangene?


Om dere ønsker å finne ut av dette, da bør dere ta en titt på Sailpoint!

Kontakt SailPoint-teamet hos Infinigate

SailPoint-teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne med spørsmåler du måtte ha om løsningene til SailPoint, vi hjelper deg også med å planlegge salg- og markedsaktiviteter.