SailPoint

På tide å tenke nytt om identitet og tilgang

Simply access & accelerate business, starting with your users

Få oversikt og kontroll på hvem som har tilgang. SailPoint gir selskaper verktøy for å administrere og automatisere identitetsstyring, enten det er lokalt eller i skyen. Stopp den største trusselen i skyen; uautorisert tilgang. 

 SailPoint Webside     SailPoint Compass Community

    

På tide å tenke nytt om identitet og tilgang

Aldri før har identitet vært mer i vinden. De fleste av alle sikkerhetsrapporter peker på manglende identitetskontroll eller misbruk av identiteter. SailPoint Predictive Identity er en SaaS-plattform med funksjoner som løser disse utfordringene!

Hvem har tilgang til hvilke filer i selskapet?

80% av bedriftsdataene er ustrukturerte, noe som betyr at de ikke er identifiserbare. Hvordan vet selskaper hvem som har tilgang til hva? Eller hvilken informasjon som er viktig? SailPoint File Access Manager løser problemet.

Nytt samarbeid; SailPoint + Infinigate

Er dine kunder i gang med større digitaliseringsprosjekter? Da er det ekstra viktig å ha verktøy for å gjøre det enkelt, sikkert og smidig å gi brukerne tilgang. Infinigate er glade for å kunne presentere SailPoint, det siste tilskuddet i vår leverandørportefølje.

Løsninger

SailPoint Predictive Identity

SailPoint Predictive Identity er en SaaS-plattform med ulike funksjoner som adresserer utfordringer omkring administrering av brukere og brukerrettigheter. Dette gjør de ved å kombinere SailPoint IdentityNow med patenterte AI-evner og Cloud Governance for å forbedre og fremskynde identitetsrelaterte beslutninger og oppgaver som å identifisere og analysere sikkerhetsrisikoer.

Les mer

IdentityIQ & IdentityNowSailPoint Identity er egnet for større selskaper med komplekse miljøer, hvor IdentityIQ er en On-Premise-plattform og IdentityNow er en skybasert plattform. 

Plattformene:
  • Forsikrer deg om at brukere har riktig tilgang
  • Automatiserer godkjennelse av tilganger
  • Sørger for raske anbefalinger og analyser
  • Gir brukerne tilgang fra dag én, automatisk
  • Administrerer tilgang til selskapets sensitive data
  • Lar brukerne oppdatere passord
  • Hindrer og oppdager potensiell svindel på applikasjoner

Har ditt selskap kontroll?

 Vet dere hvem som har tilgang?

Hvem som har tilgang til hva?

Hvordan brukes tilgangene?


Om dere ønsker å finne ut av dette, da bør dere ta en titt på Sailpoint!

Kontakt SailPoint-teamet hos Infinigate

SailPoint-teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne med spørsmåler du måtte ha om løsningene til SailPoint, vi hjelper deg også med å planlegge salg- og markedsaktiviteter.