Juniper

POWER CONNECTIONS. EMPOWER CHANGE

Get networking and cybersecurity solutions that deliver real business results.


Juniper Networks er et teknologiselskap som spesialiserer seg på nettverks- og cybersikkerhetsløsninger. Juniper er kjent for sin innovative teknologi, deres evne til å levere høytytende nettverksløsninger og deres forpliktelse til åpen standarder.

AKTUELT FRA JUNIPER

5 grunner til å velge Juniper

Juniper Networks tilbyr nettverksløsninger som inkluderer Wi-Fi, brytere, og brannmurer. Deres teknologi er banebrytende og hjelper med å automatisere store deler av implementeringen, administrasjonen og vedlikeholdet. Les mer om hvorfor du bør velge Juniper!

TA EN TITT PÅ JUNIPER MIST AI & CLOUD

Juniper MIST AI & Cloud tilbyr en unik kombinasjon av nettverksoversikt, forenklet administrasjon, proaktiv vedlikehold, brukerengasjement og sikkerhetsfunksjoner, noe som gjør det til en ideell løsning for virksomheter som ønsker å implementere og administrere trådløse nettverk!

FÅ DYP INNSIKT MED JUNIPER´S AI-DREVNE NETTVERK

Sliter du med wifi-problemer? Prøver du å finne årsak til nettverksproblemer? Hoper det seg opp med henvendelser til brukerstøtte? Se videoen for å se hvordan du kan levere en bedre brukeropplevelse på nettverket.

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss