RSA

SECURITY STARTS WITH IDENTITY

Løsninger innen sterk autentisering, sikker tilgang og identitetshåndtering.

Identitetshåndtering er viktigere enn noen gang. Det er også mer komplekst enn noen gang å sortere ut hvem som har tilgang til informasjon. RSA sørger for at bedrifter kan gi sine ansatte tilgang til informasjon på en fleksibel, praktisk og sikker måte, RSA beskytter millioner av brukere  verden over og hjelper mer enn 90%  av "Fortune 500" til å trives og kontinuerlig tilpasse seg endringer.

I 2021 delte RSA sine 4 produktområder inn i 4 forretningsenheter. 
Gjenværende under RSA-merket er løsningene for identitetshåndtering og sikker pålogging, inkludert SecurID.

    

AKTUELT HOS RSA

5 RÅD NÅR MAN SKAL VELGE LØSNING FOR SIKKER PÅLOGGING

Sikker pålogging for å unngå datainnbrudd. Men hvordan vet du at du tar det riktige valget? RSAs ekspert Ingo Schubert gir råd. Les rapporten!

NYE RSA MOBILE LOCK UTFORDRER RISIKOENE

Øk sikkerheten for mobile enheter med låst autentisering. Ta en nærmere titt på den nye RSA® Mobile Lock!

VET DERE OM JOINERS, MOVERS, LEAVERS?

Med SecurID Identity Governance and Life Cycle kan bedrifter automatisere og effektivisere slik at sikkerhetskrav og forskrifter kan oppfylles og brukere blir automatisk administrert avhengig av rollen og autorisasjonen de er tildelt.

TEST UTEN KOSTNAD

RSA Cloud Multifaktorautentisering (MFA) løsning er en av de mest pålitelige på markedet og er verdens mest implementerte MFA-løsning. Prøv det gratis i 2 uker!

PRODUKTER

SecurID


ID Plus

Aktiviteter

 

Kontakt RSA-teamet hos Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra RSA? Ønsker du å videreutvikle din RSA-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter? Infinigate hjelper deg gjerne!