LogPoint

SIMPLE, FLEXIBLE & SCALABLE

Gir organisasjoner mulighet til å oppnå enkel og trygg digital transformasjon.

En SIEM (Security Information and Event Management) sikrer sporbarhet av IT-miljøet og gir innsikt i alle aktiviteter. SIEM-løsningen til LogPoint innehar UEBA (User and Entity Behavior Analytics)-funksjonalitet og gir avansert analyse og automatiseringsfunksjoner drevet av ML som gjør at kundene effektivt kan bygge, administrere og transformere sin virksomhet. LogPoint har en flat og kostnadseffektiv lisensmodell som gjør at løsningen kan distribueres lokalt, i skyen eller som en MSSP.

LogPoint Webside     LogPoint Partnerportal      LogPoint MSP

    

AKTUELT HOS LOGPOINT

SOAR og SIEM i en plattform!

Med den nye LogPoint 7 er SIEM og SOAR integrert i én enkelt plattform, noe som gir sikkerhetsteam raskere oppdagelse, analyse og respons på cybertrusler. Løsningen er den første på markedet og gjør automatisering av cybersikkerhet tilgjengelig for organisasjoner i alle størrelser. Bli med på webinar 15/02 for å høre mer om Logpoint 7!

Hvordan kan LogPoint SIEM hjelpe dine kunder?

Hva er egentlig en moderne SIEM-løsning og hvem har bruk for det? LogPoints SIEM-løsning er markedsledende og vi har samlet informasjonen du trenger for å hjelpe dine kunder!

Hvordan kan LogPoint hjelpe med å øke sikkerheten i kommunesektoren?

Med bakgrunn i flere dataangrepet mot offentlig sektor de siste har KS kommet med råd til kommuner og fylkeskommuner om hvordan de kan redusere risiko for nye dataangrep. Lær hvordan Logpoint kan bidra med å øke sikkerheten!

Vil du lære mer om LogPoint?

Bli med på LogPoints seminarier relatert til SIEM og Cybersikkerhet.

Løsningsområder

IT-drift

Løsningene til LogPoint støttes av omfattende analyse-og korrelasjonsstudier, slik at man enkelt kan vurdere IT-sikkerhet og cybersikkerhetsstilling i nettverket og applikasjoner. Løsningene beriker brukeropplevelsen,  og lar organisasjoner utnytte informasjonen virksomhetens infrastruktur allerede gir.

Les mer

LogPoint som en IT-sikkerhetløsning

Dette krever en helhetlig oversikt over infrastrukturen, inkludert sanntidsinnsikt som letter sårbarhetadministrasjon, samt en rapporteringsstruktur som støtter ansvarlighet i compliance. LogPoint sin SIEM løsning  hjelper organisasjoner å tette disse hullene.

Les mer

Forretningsanalyse, orkestrering og automatisering

En sterk forretningsanalysemotor transformerer rådata til muligheter for tilkobling og samarbeid. Dette kan hjelpe organisasjoner med å bygge en mer vellykket virksomhet og ta mer informerte beslutninger. LogPoint tilbyr nødvendig automatisering og analyse av organisasjoners infrastruktur slik at man enklere kan ta beslutninger og nå mål.

Les mer

LogPoint for Managed Security Service Providers

Som LogPoint MSSP kan du tilby et stort utvalg av tjenester, og strukturen på Logpoint-løsninger gjør det mulig for en bedrift å holde den daglige overvåkningen og driften av IT-sikkerhetsmuljøet internt.

 LogPoint har designet LogPoint SIEM med flere leieforhold slik at du kan tilby kundene dine den raskeste, mest effektive og automatiserte tjenesten mulig. For å sikre dette er løsningen enkel å implementere og i høy grad skalerbar etter kundenes behov. 

Les mer

 

Hvorfor velge LogPoint?

 • EAL3 + Common Criteria Certified
  Dette er den høyeste akkrediteringen tilgjengelig, så du vet at du er i trygge hender.
 • En positiv tilnærming til datasikkerhet og ledelse
  Du oppdager problemer tidligere og kan håndtere de. Du tar bedre og mer informerte avgjørelser og du sparer tid og penger.
 • Lett å bruke
  Det er raskt å installere og problemfri å bruke.
 • Fleksibel
  Klar til bruk raskt og kostnadseffektivt - Du trenger ikke bytte ut systemet hvis din organisasjon vokser.
 • Overleverer i tråd med kundens behov
  Setter behovene til kunden i første rekke slik at de ikke trenger å bekymre seg for å stadig måtte tikke av compliance bokser.

Aktiviteter

KONTAKT VÅRT LOGPOINT-TEAM

Morten Håkonsen

Infinigate AS
Vendor Manager

Jarle Nilsen

Infinigate AS
Team Manager Sales

Nicolas Robertson

Infinigate AS
Team Manager Tech

+47 99 53 63 33

E-post

+47 40 87 15 10

E-post

+47 92 45 11 80

E-post