TXOne

Secure Industrial Operations with Confidence

TXOne Networks tilbyr skreddersydde løsninger for å håndtere sikkerhetssvakheter i industrielle miljøer. Deres teknologiløsninger går langt ut over tradisjonelle sikkerhetsverktøy, og kan håndtere selv de mest komplekse utfordringene. 
Både IT og OT kan ha omfattende synlighet i forhold til ICS-ressurser, protokoller, kontrollkommandoer, risikoer og trusler. Målet er ikke bare å maksimere ICS-beskyttelsen, men også å opprettholde forretningsdrift og operasjon selv når sikkerheten blir brutt på en eller annen måte. 
Med TXOne Networks kan du trygt sikre industriell drift.

Aktuelt fra TXOne Networks

Mestring av NIS2-direktivet

Denne rapporten tilbyr en forenklet veiledning til EU's cybersikkerhetslover, med fokus på NIS 2-direktivet, og gir praktiske råd til bedrifter om hvordan de kan oppfylle disse forskriftene.

Kom i gang med TXOne

TxOne gleder seg stort over å presentere denne veiledningen – våre anvendte forskere mener at den gir den definitive oversikten over hvordan man oppnår OT-digital sikkerhet i det nåværende trusselmiljøet.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Infinigate hvis du vil vite mer om TXOne, eller om du har noen spørsmål om IT-sikkerhet

OM INFINIGATE


Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene som finnes i vår portefølje, tilbyr vi kvalifisert støtte, opplæring, marked- og salgsstøtte. Vi hjelper deg, som er forhandler, med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Hvis du ønsker å lære mer om IT-sikkerhet og ikke er en IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate. 

Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet! 

Kontakt oss