Tjenester

Våre tjenester og hvordan vi tilfører verdi

Vi støtter våre kunder i hele salgsprosessen. I tillegg tilbyr vi støtte i planlegging og gjennomføring av prosjekter samt markedsaktiviteter for å komplettere vår sterke leverandør- og løsningsportefølje.

Våre partnertjenester for deg:

Kurs

Infinigate tilbyr et bredt spekter av sertifiseringskurs, webinarer og workshops. Vi er et autorisert kurssenter for en rekke leverandører og gjennomfører flere sertifiseringskurs. I tillegg til teknisk kurs organiserer vi også jevnlig salgstrening og webinarer om aktuelle IT-sikkerhetsemner.

Distribusjon

I samarbeid med deg ligger vår interesse i å realisere raske og effektive prosesser for våre kunder. Derfor utvider vi kontinuerlig logitikk- og finansielle tjenester basert på dine krav. Ikke nøl med å kontakte oss med dine ønsker!

Markedsføring

Marketing teamet hos Infinigate er på din side i å generere nye potensielle kunder og salgsfremmende kampanjer. Sammen med deg utvikler vi ideer, definerer konsepter og støtter deg gjennom gjennomføringen av kampanjene. Bruk tjenestene våre for å lykkes!

Profesjonelle tjenester

Tech-teamet vårt støtter deg fra rådgivning i prosjektets start til utrulling, dette inkluderer implementering og installasjon av IT-sikkerhetsløsninger eksternt eller på stedet hos kundens lokaler.

Salg

Salgsteamet hos Infinigate gir deg eksepsjonelle servicetjenester. Dette gjelder alt fra konsultasjon når du trenger det til fullstendig prosjektstøtte.

Teknisk Support

Selv når salgsprosessen er fullført, er det viktig å kunne tilby optimal support til kundene. I over 90% av tilfellene kan vi bidra til å løse problemene uten involvering fra leverandøren, noe som betyr rask hjelp.

Partnerutvikling

Vi i Infinigate driver aktiv utvikling av våre partnere, våre forretningsutviklere og teknikkere gir deg gjerne kombinert råd om tekniske og komersielle spørsmål. Vår daglige oppgave er å presentere nye produkter, teknologier og ideer for deg eller for kundene dine sammen med deg.