RUBRIK

Securing the world’s data

Rubrik, the Zero Trust Data Security Company™, leverer datasikkerhet og operasjonell motstandsdyktighet for bedrifter. Rubriks store idé er å tilby datasikkerhet og datavern på én plattform, inkludert: Zero Trust Data Protection, etterforskning av ransomware, hendelseskontroll, oppdagelse av sensitiv data og koordinert gjenoppretting av applikasjoner. 


Aktuelt fra Rubrik

Hvorfor Rubrik?

Mange organisasjoner gjør en formidabel innsats i å oppdage og å hindre angrep. Det er bra, men erfaringer viser at angriperne lykkes hver eneste dag. Man må derfor anta at angrep skjer og man må anta at de lykkes. Hvis ikke kan man ikke være forberedt. Så hva NÅR angrepet lykkes, hva gjør vi da?

Få en demo av Rubrik Security Cloud

Bli ustoppelig mot cyberangrep og driftssvikt. Rubrik Security Cloud hjelper deg med å beskytte dataene dine, overvåke datarelaterte risikoer, og gjenopprette data og applikasjoner, slik at du kan holde virksomheten din i bevegelse.

Rubrik utpekt som leder i Gartner® Magic Quadrant™

For fjerde gang på rad har Rubrik blitt utpekt som en leder og den med lengst visjon i Gartners Magic Quadrant for programvareløsninger for bedriftssikkerhetskopi og gjenoppretting i 2023.

OM INFINIGATE


Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert støtte, opplæring, markedsføring og salgsstøtte. Vi hjelper deg, som er en forhandler, med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Hvis du ønsker å lære mer om IT-sikkerhet og ikke er en IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate. Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet! 

KONTAKT OSS