Netscout

UNLEASH YOUR UNSTOPPABLE ENTERPRISE

See across any network, any data center, any cloud, 5G, and more — that’s the power of Visibility Without Borders.

Netscout tilbyr DDoS protection, løsninger for å stoppe avanserte trusler og gi network visibility. Netscout's unike kombinasjon av overvåking av network performance, sikkerhetsfunksjoner, machine learning-based intelligence, hybrid visibility og skalering skiller det ut som en omfattende og robust løsning for å håndtere og sikre komplekse nettverk. 

NETSCOUT NETWORKS IN FOCUS

TROVERDIG OG BEVIST DDOS PROTECTION

Når det gjelder å hindre DDoS-angrep, vet Netscout alt som er å vite! Derfor bruker flertallet av verdens ISP-er og største bedrifter Arbor DDoS-beskyttelsesløsninger for å opprettholde tilgjengeligheten til sine forretningskritiske nettverk og tjenester.

HVORDAN MINSKE OG FORBEREDE SEG PÅ DDOS ATTACKS

En bedrifts manglende evne til å motstå et DDoS-angrep og raskt gjenopprette kan resultere i tap av inntekt, brudd på overholdelse, påvirke merkevarens omdømme, osv. Les rådene og finn ut de seks kritiske komponentene som bør være en del av enhver DDoS-responsplan.

VILL DU LÄRA DIG MER OM NETSCOUT?

Vi i Infinigate er alltid her for deg! Er det noen spørsmål du lurer på, eller vil du vite mer om Netscout?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss