Profesjonelle tjenester

Suksessfulle prosjekter ber ofte om en rask og profesjonell implementering av løsninger. 
Tech-teamet vårt støtter deg fra rådgivning i prosjektets start til utrulling, dette inkluderer implementering og installasjon av IT-sikkerhetsløsninger eksternt eller på stedet hos kundens lokaler.  

Profesjonelle tjenester, Installasjon og konfigurering;

Ofte krever prosjekter en rask og profesjonell realisering. Om nødvendig kan vårt Tech-team bistå deg med installasjon og implementering av IT-sikkerhetsløsninger, eksternt eller på lokasjonen det gjelder. 

Rådgivning

Uansett om det er generelle spørsmål, en introduksjon til spesialfunksjoner eller detaljert innsikt; Våre erfarne kolleger fra Tech-teamet hjelper deg selv i presales-fasen.

Produktråd, kravanalyse, utvikling av foreslåtte løsninger

I tillegg til generelle råd om produktene til våre leverandører, tilbyr vi også analyse av kundekrav og utforming av tilsvarende løsninger. På denne måten sikrer vi at komplette IT-installasjoner oppfyller kundenes ønsker.

Konsept/Prosjektgjennomgang

Er du usikker på om løsningen du planlegger dekker alle behovene til kunden? Våre produktspesialister bistår gjerne og undersøker søker om konseptet som er utviklet er i tråd med behovene til kunden.

Workshops

Om ønskelig holder vi planleggingsmøter og workshops med deg og dine kunder online, eller fysisk på ønsket stedet.

Testinstallasjon

Vi organiserer gjerne en testinstallasjon for deg og dine kunder slik at de kan teste den ønskede løsningen gjennom sine skritt, før de går til innkjøp. Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål om individuelle funksjoner og konfigurasjoner.

Proof of Concept

Proof of Concept går utover en ren testinstallasjon. I dette tilfellet vil vi aktivt veilede deg og kunden din gjennom testfasen, og starte med kvalifisering, installasjon og konfigurasjon, og avslutter med den endelige diskusjonen.


Utrulling

Vellykkede prosjekter krever vanligvis rask og profesjonell implementering. Om nødvendig vil vårt høyt utdannede Tech-team støtte deg med installasjon og implementering av løsningene våre, eksternt eller på stedet hos kunden.

Installasjon, konfigurasjon, integrering

Når det gjelder installasjon, konfigurasjon og integrering, kan vi støtte deg effektivt og raskt, slik at en igangsettelse ikke er et problem, selv for kunder uten spesialkunnskap eller erfaring. 

Kunnskapsoverføring

Som en del av utrullingen av løsningene gir vi deg selvfølgelig den kunnskapen du trenger for videre drift.

Produktanmeldelse og gjennomgang

Etter en analyse av kundens miljø og opprettelsen av en detaljert rapport om resultatene, bekrefter vi riktig implementering av løsningen til kunden din og påpeker også potensial for optimalisering.

WLAN Belysninger

Våre ansatte har mange års erfaring med planlegging og installering av sofistikerte WLAN-miljøer. Vi bruker metoder og tekniske hjelpemidlene som lar deg tilby en løsning som er nøyaktig og skreddersydd for kunden, uavhengig av leverandør.

Har du spørsmål?

Teamet hos Infinigate hjelper deg gjerne!