Infinigate ID Connect

Styrk din maskinvare, programvare og "som en tjeneste"-vekst

Mange IT-selskaper sliter med kompleksiteten i overgangen til hybride og «som en tjeneste»-leveringsmodeller. Selv om det finnes markedsplasser på nett som kan hjelpe, gir disse sjelden den helomfattende ekspertstøtten du trenger for å navigere i markedet, identifisere nye muligheter eller drive rask vekst for virksomheten din.

Infinigate dekker dette behovet med lanseringen av ID Connect, som konsoliderer digitale verktøy og ekspertise fra hele Infinigate Group til én kraftig partnerportal.

Via enkel pålogging gir ID Connect deg tilgang til alle tjenestene, ressursene og dataene du trenger, for å identifisere og reagere på tradisjonelle og "som en tjeneste"-muligheter.
Disse inkluderer følgende:
  • Digitale helomfattende tjenester fra kjøp av maskinvare til klargjøring av skyabonnement og MSP-programmer
  • Tilgang til viktig innsikt, inkludert ordrestatus, lagernivåer og informasjon om kundenes maskinvare, programvare og abonnementsfornyelser
  • Forhåndsbygd markedsføringsmateriell for å opprette og rulle ut markedsføringskampanjer raskere
  • All den siste leverandøropplæringen for å oppgradere og forberede de ansatte på suksess

ID Connect kommer med profesjonell støtte og forretningsplanlegging og leveres av våre ekspertteam. Dette sikrer at du kan akselerere transformasjonen og bringe nye tjenester til markedet raskere.

Viktige fordeler med ID Connect


ID Connect er en inngangsport til strømlinjeformet drift og uendelige muligheter.
Få en rask overgang til skyen og «som en tjeneste»-salg
Akselerer og forenkle transaksjonene dine
Inngå lønnsomme avtaler raskere
Med en tilpassbar og skalerbar skyplattform for enkel administrasjon av sky- og MSP-virksomheten.
Kjøp og administrer maskinvare, programvare og tjenester raskt og enkelt – alt på ett sted.
Med sanntidspriser og aksjeinformasjon kan du raskt inngå flere avtaler.
Identifiser og reager på kundemuligheter og markedstrender
Senk driftskostnadene dine
Oppgrader virksomheten din
Datadrevet analyse bidrar til informerte beslutninger og genererer flere inntekter
Dette er basert på automatisering og drives av våre investeringer i vårt åpne API-rammeverk og spesifikke integrasjoner med partneres PSA-systemer (automatisering av profesjonelle tjenester).
Skreddersydd og behovsbasert opplæring hjelper deg med å øke ferdighetene dine og levere konsekvent gode resultater for kundene dine.

Funksjoner i ID Connect


ID Connect gir deg enkel pålogging til neste generasjons digitale tjenester, hvor som helst og når som helst. I portalen finner du informasjonen og verktøyene du trenger for å akselerere overgangen til en forretningsmodeller basert på en blanding av maskinvare, programvare og tjenester.
Digital Marketplace En dynamisk hubb med nettbutikken vår, Infinigate Cloud Marketplace og MSP Subscriptions Portal. Med Marketplace er det raskere og enklere å møte kundenes ulike teknologibehov og å opprette tilbud for produkter og tjenester fra flere leverandører
Sales and Order Admin Effektiviser virksomheten din basert på automatisert tilgang til produkt- og prisinformasjon, lagernivåer og fakturadata – alt levert gjennom sikre integrasjoner. Dette bidrar til administrasjon av ordrer og utforsking av omfattende kundeanalyse.
Marketing Markedsføringsverktøyene våre bidrar til vekst for partnere ved hjelp av bruksklare markedsføringskampanjer og -ressurser samt verktøy for salgsaktivering.
Professional Services & Support Ved å bruke hubben vår for profesjonelle tjenester og støtte kan du få tilgang til spesialister fra hele Infinigate-virksomheten. Løs leverandørspesifikke støttebilletter, anrop om skystøtte eller white label-støtteforespørsler – alt fra ett enkelt tilgangspunkt.
Training Opplæringsressursene våre leveres av Infinigate-eksperter, gir dine ansatte mulighet til å trives i det stadig utviklende IT-landskapet og utstyrer deg med viktige ferdigheter for å innfri kundenes teknologikrav.


Utforsk en ny verden av muligheter

Administrer og skaler virksomhetens lønnsomhet, dra nytte av datadrevet innsikt og utfør enkle digitale ende-til-ende-transaksjoner med ID Connect.


Klar til å registrere deg?


Vi ser frem til å ønske deg velkommen til ID Connect.
Klikk på knappen nedenfor for å be om kontoen din.
Ikke en Infinigate-partner ennå?

Opplev verdiøkningen vår. Send inn opplysningene dine, og en av våre spesialister vil ta kontakt for å vise deg hvorfor vi er den ideelle verdiøkende distributøren for alle dine behov.