Ivanti

Make your Everywhere Workplace possible

Ivanti finner, gjenoppretter og beskytter hver enhet, overalt. Automatisk.
Ivanti har produkter og løsninger som hjelper store og små selskaper over hele verden med å få kontroll over alle klienter og enheter. De har verktøy for automatisert og sentral styring.
 De tilbyr klientbeskyttelse for alle mobile enheter, uavhengig av om de tilhører  virksomheten eller eies privat av personalet. Ivantis hyperautomatiserte plattform tar overvåkning, administrasjon og sikkerhetsarbeid til et nytt nivå!

AKTUELT HOS IVANTI

2022 EVERYWHERE WORKPLACE REPORT

71% av de ansatte vil heller jobbe eksternt enn å bli forfremmet. Mer enn 5000 ansatte på hjemmekontor svare nylig på en undersøkelse utført av Ivanti. Hva med sikkerhet? Les mer om hva organisasjoner må gjøre for å holde nettverk og enheter sikre!

IVANTI UTNEVNT TIL LEDER AV GARTNER

For andre år på rad har Ivanti blitt utnevt til leder av analyseselskapet Gartner® Magic Quadrant™ for IT Service Management Tools. Ivanti får skryt spesifikt for bred funksjonalitet og at funksjonene er basert på automatisering.

6 STEG FOR BEDRE CYBERFORSVAR

Ransomware og cyberangrep blir verre og verre for hver dag. Daniel Spicer, Chief Security Officer i Ivanti, deler en liste med tips for å velge riktig handling.

Kontakt Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra Ivanti? Ønsker du å videreutvikle din Ivanti-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter?

Infinigate hjelper deg gjerne!