CyCognito

Hjelper deg å kartlegge din eksterne angrepsflate og hvordan du kan forbedre den
Med automatisk og kontinuerlig testing, som går mer i dybden enn en enkel portscan, får du informasjon om web-apps, IP'er, domenenavn og sertifikater.
CyCognito gir hvert objekt en karakter basert på synlighet, hvor mange problemer den har funnet, og hvor attraktivt det fremstår for en hacker, slik at du kan stramme inn sikkerheten der det gjelder mest.
Med API og innebygd integrasjon med mange andre verktøy kan du få advarsler dersom CyCognito oppdager noe nytt, og samtidig opprette en remediation-ticket automatisk.

AKTUELT HOS CYCOGNITO

Mer om CyCognito

CyCognito gir selskaper mulighet til å ta full kontroll over angrepsoverflaten ved å avdekke og eliminere sikkerhetsrisikoen de ikke engang visste eksisterte.

Hvordan fungerer det?

Forhindre angrep ved å forstå hvor du skal fokusere ressursene dine for å ligge i forkant av angripere.

Hva er EASM?

External Attack Surface Management, eller EASM, er et konsept som innebærer forskjellige måter å begrense den eksterne angrepsflaten for en organisajon. Hvorfor trenger du EASM?

WHITE PAPER

Grunnlaget du trenger for å forstå hvordan du maksimerer sikkerhetsverdien din ved å analysere angrepsoverflaten ved å bruke angriperens perspektiv. Denne inkluderer også tre dyptgående casestudier.

DEMO

CyCognito-plattformen gir deg umiddelbar oversikt over sikkerhetsstillingen til datterselskapene dine. Den identifiserer angrepsflatene og effektiviteten til sikkerhetskontrollene deres, uten å kreve noen distribusjon eller konfigurasjon.

Vil du vite mer om CyCognito?
Felt markert med (*) er obligatorisk.
Personvern *

Kontakt Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra CyCognito? Ønsker du å videreutvikle din CyCognito-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter?

Infinigate hjelper deg gjerne!