Rapid7

YOU PROTECT OUR FUTURE. WE'VE GOT YOUR BACK.

SIEM, XDR, SOAR, sårbarhetshåndtering, pentesting...


Rapid7's Platform Insight samler data fra IT-miljøet slik at sikkerhetsteamene enkelt kan håndtere sårbarheter, overvåke skadelig atferd, undersøke og stoppe angrep og automatisere arbeidet.

AKTUELT HOS RAPID7

Få eksperthjelp for å forebygge trusler

Er nåværende sikkerhetsløsning tilstrekkelig for å håndtere de siste truslene? Har du ressursene og kunnskapen som trengs for å overvåke virksomheten din døgnet rundt? Hvordan ville virksomheten din bli påvirket av en sikkerhetshendelse?

Hvordan står det til med motstandskraften?

Hvordan ligger det an med deres evne til "readiness, response, remediation & results"? Rapid7 kaller det R-faktoren og har løsninger som kan hjelpe dere med å være på topp!

Eksklusiv Rapid7 Partner Update med Jason Heart

Med utgangspunkt i Infinigate sitt nye samarbeid med Rapid7, så inviteres du til et eksklusivt seminar sammen med oss og Rapid7, hvor vi ønsker å vise hvorfor disse produktene er markedsledende og hvilke utfordringer de håndterer.

OM INFINIGATE


Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. Vi tilbyr kvalifisert støtte, opplæring, markedsføring og salgsstøtte til leverandørene i vår portefølje. Vi hjelper deg som er forhandler med å utvikle ditt sikkerhetsvirksomhet. Hvis du ønsker å lære mer om IT-sikkerhet og ikke er en IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate. Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet!

Kontakt oss