Pentera

Automatisert Pentesting

Finner sikkerhetshullene i IT-miljøet før andre gjør det!

Pentera tilbyr en plattform for automatisert penetrasjonstesting som identifiserer sårbarheter og reduserer cybersikkerhetsrisikoene. 


Pentera Webside

    

Automatisert Pentesting

Finn sikkerhetshullene i IT-miljøet før andre gjør det! Pentera tilbyr en automatisert plattform for penetrasjonstesting som identifiserer sårbarheter og reduserer cybersikkerhetsrisiko.

... Men har du validert?

Hvordan vet man egentlig om sperrene, sikkerhetstjenestene og ikke minst oppsettet holder tett? Plukker ikke IDS'en opp at det er angrep, eller har det bare ikke vært noe angrep? Hvordan vet vi hva slags skade en angriper kan oppnå hvis de først kommer seg inn, og ikke minst - Hvor skal man begynne å patche?

Last ned whitepaper

Hva tenker en hacker? Hvordan fungerer maskinbasert pentesting sammenlignet med manuell pentesting? Last ned denne whitepaperen!

Bli Pentera-partner i dag!

Er du nysgjerrig på løsningene fra Pentera og ønsker å bli Pentera-partner? Ta kontakt med Infinigate, vi hjelper deg gjerne på veien!

PRODUKTER

Kontakt Pentera-teamet hos Infinigate

Nysgjerrig på løsningen til Pentera? Infinigate står klar til å bistå og vi hjelper deg også gjerne med å planlegge salg- og markedsaktiviteter!

sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss