Cybereason

WE ARE DEFENDERS

Cybereason står sammen med cyberforsvarerne og er klare for å beskytte enheter mot morgendagens angrep. Både innenfor selskapets fire vegger og i skyen!

Cybereason beskytter servere. arbeidsstasjoner og mobile enheter ved hjelp av topp moderne teknologi. Deres enkle agent gjør prosessene raske og ved hjelp av sofistikerte rapporteringsverktøy blir analysen av mistenkelig oppførsel og pågående veldig nøyaktig og detaljert!

    

DON'T FEAR RANSOMWARE. END IT.

80% av de som ble spurt, betalte løsepenger da de ble angrepet av ransomware og de ble angrepet igjen. Les rapporten om den faktiske kostnaden bak ransomware!

CYBEREASON NÅR 100% i 2021 MITRE ATT&CK EVALUATION

Årets vurdering simulerte truslene Carbanak og FIN7 som er kjent for å angripe f.eks. banker og detaljhandel. I testene når Cybereason 100 % for forebygging, deteksjon og respons ...

HVORFOR CYBEREASON?

Med fullt fokus på forsvar og fremtidssikrede løsninger, hjelper cybereason bedrifter med å stoppe angrep. Les hva som skiller dem fra andre leverandører av XDR-, EDR- eller NGAV-løsninger!

 

For å stå ved din side, har Cybereason hentet verdens beste hjerner fra militæret, regjeringen og selskaper for å opprette ett nytt type cybersikkerhetsfirma. Et firma som gir fremtidsrettet angrepsbeskyttelse og som avslutter cyberangrep på endepunkter overalt hvor angrepene faktisk skjer!

Aktiviteter

Kontakt Cybereason-teamet hos Infinigate!

Er du nysgjerrig på løsningene til Cybereason? Infinigate står klar til å bistå og vi hjelper deg gjerne med å planlegge salg- og markedsaktiviteter!
sikkerhet@infinigate.no
Kontakt oss