Karriere

Ønsker du å jobbe hos oss?

Infinigate som arbeidsgiverOm Infinigate

Som en verdiskapende distributør har Infinigate spesialisert seg på distribusjon av produkter og løsninger innen IT-sikkerhet. Holdingselskapet med sine 11 europeiske datterselskaper fokuserer på eksklusiv levering gjennom kanalen.  

Våre verdier 

Flatt hierarki, korte avstander, indivituell støtte. Infinigate er avhengig av stabile og sikre forhold til våre partnere og ansatte. Vi står for servicekvalitet og støtter aktivt samarbeid på tvers av teamene våre.

Våre ansatte

Infinigate-teamet består av en god blanding langtidsansatte og ambisiøse nykommere. Det beriker vårt daglige arbeid. Sjekk gjerne ut våre ansatte .

Din søknadInteressert?

Da ser vi frem til din online-søknad!

Infinigate AS
Lysaker Torg 5
1366 Lysaker
Norge

info@infinigate.no
+47 67 10 18 00

Tilbakemelding

Etter en grundig undersøkelse av dine dokumenter, kontakter vi deg. Hvis profilen og kvalifikasjonene dine samsvarer med våre krav, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg gjennom et personlig intervju. 

La oss bli kjent

Mens vi blir kjent ønsker vi gjerne å vite mer om motivasjonen og kvalifikasjonene dine, og står klar til å besvare spørsmål som dukker opp. Om du er på topplisten, vil vi mest sannsynlig ha en avgjørende samtale. 


Velkommen!

For deg betyr dette at du passer perfekt inn hos oss. Med en grundig introduksjon vil du raskt bli kjent med lokalene, dine nye kolleger og ditt ansvarsområde. 

Send din online-søknad nå!


Vi ser etter deg - Infinigate er alltid på utkikk etter talentfulle mennesker. Som ungt og dynamisk team tilbyr Infinigate en hyggelig arbeidsatmosfære, hvor alle har frihet til å jobbe selvstendig og til å utvikle sin kreativitet. Vil du starte en fremragende fremtid med oss? Send oss din søknad!

Dine kontaktdetaljer
Dine dokumenter

Ved å oppgi dataene dine og sende inn dette skjemaet, godtar du at vi kan behandle personopplysningene dine for det oppgitte formålet og sende deg all informasjon relatert til dette formålet, og om nødvendig for å kunne tilby deg gratis tjenester. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta denne informasjonen og den tilknyttede behandlingen av dine personlige data med virkning i fremtiden.

For mer informasjon om tilbakekalling og behandling av dine personopplysninger, se vår personvernerklæring.

Ønsker du å vite mer?

Vi ser frem til din online-søknad, men skulle du ha noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!