Partnerutvikling

Vi i Infinigate driver aktiv utvikling av våre partnere, våre forretningsutviklere og teknikkere gir deg gjerne kombinert råd om tekniske og komersielle spørsmål.  

Vår daglige oppgave er å presentere nye produkter, teknologier og ideer for deg eller for kundene dine, sammen med deg.

Webinar

Vi presentere gjerne våre produkter og tjenester gjennom individuelt tilpassede webinarer for deg og dine kolleger, helt kostnadsfritt. 

Forretningsutvikling

Våre erfarne ansatte hjelper deg gjerne med å utvide porteføljen din, samt utvide til nye forretningsområder. Sammen med deg utarbeider vi nødvendige planene for sertifiseringsløp med leverandøren, samt forretningsplaner. 

Presentasjoner 

Når en kunde er interessert i en av løsningene våre bistår vi med å svare på spørsmål og hjelper deg med å inspirere kundene dine - fysisk hos deg eller online.  

Partnermesse og arrangementer

I tillegg kan vi hjelpe deg og dine kolleger ved kunde- og spesialarrangementer som f.eks. din interne partnermesse; Som ved alle våre andre tjenester, kan vi opptre nøytralt som ansatte i bedriften din, noe som skaper tillit hos kundene dine og understreker din kompetanse.   

Ute etter ny teknologi?

Markedet er kontinuerlig og hurtig i endring. Vi legger stor vekt på å hele tiden være på utkikk etter ny teknologi og nye leverandører, slik at du som partner alltid kan være et skritt foran konkurentene dine, uten store utgifter.

Har du spørsmål?

Salgsteamet hos Infinigate hjelper deg gjerne.