Tilgang til Webshop

Be om tilgang til vår webshop og du vil få mer enn en plattform som viser produkter og pris. 

Be om tilgang til vår webshop

Tilgang til vår Webshop er forbeholdt partnere av Infinigate med eksisterende kundenummer.

Vår webshop er mye mer omfattende enn en plattform som viser produkt og pris. Her får du oversikt over dine tilbud, ordre med leveringsstatus, fakturaer og følgesedler.

Du kan også registrere dine egne ansatte som administratorer, og administratorer kan opprette og administrere flere ansatte fra din bedrift.

I tillegg kan du bestille løsninger fra utvalgte leverandører i vår portefølje, direkte online.

Driver du med salg av tjenester? Med tilgang til webshop vil du også kunne ta i bruk vår MSP-portal, her kan du som Managed Services Provider finne blant annet fakturaer bruksrapporter og løsningsoversikt fra vår spesielle MSP-leverandørportefølje.

Er du ny Infinigate-partner? Vennligst bruk skjemaet "Bli forhandler" for førstegangsregistrering. Som sluttkunde, bruk vårt kontaktskjema og spør om leverandører på ditt område.  Felt markert med (*) er obligatorisk.

Ved å oppgi dataene dine og sende inn dette skjemaet, godtar du at vi kan behandle personopplysningene dine for det oppgitte formålet og sende deg all informasjon relatert til dette formålet, og om nødvendig for å kunne tilby deg gratis tjenester. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta denne informasjonen og den tilknyttede behandlingen av dine personlige data med virkning i fremtiden.

For mer informasjon om tilbakekalling og behandling av dine personopplysninger, se vår personvernerklæring.