Sophos

Cybersecurity evolved

Sophos vet at løsningen på komplekse problemer ikke er mer kompleksitet. De vet at enkel sikkerhet er bedre sikkerhet.

Sophos jobber like fokusert på nettverkssikkerhet som med klientsikkerhet. I tillegg har de unik teknologi - Synchronized Security - lar løsningene kommunisere med hverandre og samarbeide. Løsningen styres selvfølgelig sentralt. Alt for å oppnå tryggere og mindre komplisert sikkerhet!

 Sophos Partner Portal      Sophos Webside      Sophos MSP

Bild


Sophos Store

Her kan du kjøpe direkte, stille spørsmål om produkter og samle inn omfattende informasjon, inkludert oppdateringer om tilgjengelighet i sanntid. Butikken finnes i den nye partnerportalen vår, ID Connect. Koble til.

Vil du tilby kundene dine SOC?

Nå har du muligheten til å tilby SOC-tjenest til dine kunder uten å investere i teknologier, prosesser og ekstra arbeidskraft. Sophos sin tjeneste, Managed Threat Response (MTR), betyr at du kan ansette Sophos sikkerhetsteam for å beskytte kundenes virksomhet.

Registrer dine caser hos Sophos

Som en del av det nye partnerprogrammet til Sophos, introduseres nå muligheten for å gjøre såkalt Deal Registration og dermed sikre en bedre margin.

Kampen mot Ransomware

Ransomvare fortsetter å utvikle seg, bli raskere, smartere - og dyrere. Hjelp kundene dine i kampen mot Ransomware.

    

Selg sikkerhet som en tjeneste

MSP-programmet fra Sophos gir deg muligheten til å selge sikkerhetsløsningene deres til dine kunder, og belaste pr. måned for det som faktisk brukes. Som forhandler gir Sophos MSP deg økt forretningsverdi gjennom økt salg, lavere kostnader og forbedret driftseffektivitet. Vil du vite mer om MSP-programmet til Sophos? Kontakt MSP-teamet hos Infinigate i dag.

MSP Portal Kontakt oss

KONTAKT VÅRT SOPHOS-TEAM

Kjell Anders Berg

Infinigate AS
Vendor Manager

Erik Skinstad

Infinigate AS
Senior Security Consultant

Vincent Thue

Infinigate AS
Team Manager Sales

+47 93 01 68 09

E-post

+47 93 01 68 18

E-post

+47 41 51 66 06

E-post