Yubico

MAKING THE INTERNET SAFER FOR EVERYONE

Sikker pålogging for PC-er, telefoner, onlinetjenester og servere med YubiKey

Sikker autentisering, pålitelig løsning og rask implementering! Eksponert kontoinformasjon er den største IT-sikkerhetsrisikoen for organisasjoner i dag. YubiKeys sikre multifaktorautentisering beskytter online-kontoer for ansatte, partnere og kunder fra skadelig kode, phishing og angrep fra en mellomann.

Yubico Webside   Siste Yubico Newsletter

Bild


Yubico Store

Her kan du kjøpe direkte, stille spørsmål om produkter og samle inn omfattende informasjon, inkludert oppdateringer om tilgjengelighet i sanntid. Butikken finnes i den nye partnerportalen vår, ID Connect. Koble til.

    

ENDELIG ER DEN HER!

Sikker pålogging, PIN-koder og biometri i én og samme nøkkel! Den nye serien Yubico Bio sikrer enheter og applikasjoner med passordløs autentisering. Lær mer på vår nettside eller under webinarsesjonene.

Selskaper innser ikke verdien med 2FA

Last ned undersøkelsen til Yubico: "Cybersecurity in the work from anywhere era". Yubico har intervjuet 3000 ansatte i selskaper rundt om i UK, Frankrike og Tyskland.

Yubico tilbyr en passordløs verden

Tenk om du aldri mer trenger å huske, eller tilbakestille passord? Yubico gjør det mulig.

Sjekk ut YubiKey 5C NFC!

Den første sikkerhetsnøkkelen med to USB-C og NFC-tilkoblinger, i tillegg til flere autentiseringsprotokoller, inkludert PIV for pålogging av smartkort.

Produkter

YubiKey 5C NFC

Den første sikkerhetsnøkkelen med to USB-C og NFC-tilkobling, i tillegg til flere autentiseringsprotokoller, inkludert PIV for pålogging av smartkort.

Les mer

YubiHSM

Kryptografisk beskyttelse for servere, applikasjoner og dataenheter. 

Les mer

YubiKey Bio

Kommer snart: YubiKey Bio er autentiseringsnøkkelen med støtte for fingeravtrykkgjennkjenning. 

Les mer

YubiKey 5

Denne serien med sikkerhetsnøkler eliminerer kontoovertakelser ved å tilby sterk phishing-forsvar ved hjelp av multiprotokollfunksjoner som kan sikre eldre og moderne systemer. Serien gir en rekke autentiseringsvalg, inkludert sterk tofaktor, flerfaktor og passordløs autentisering, og somløs berørings-til-signering. 

Les mer

YubiKey FIPS

FIPS 140-2-validering gjør det mulig for offentlige etater og regulerte bransjer å oppfylle de høyeste autentiseringskravene, godkjenningsnivå 3 (AAL3) i tråd med krav fra NIST SP800-63B-guiden.


Les mer

Security Key

Sikkerhetsnøkkelen kombinerer maskinvarebasert autentisering, kryptografi og protokollene U2F og FIDO2 / WebAuthn protokoller for å eliminere kontoovertakelser. Les mer

Hvorfor bli forhandler av Yubico?

Som Yubico-forhandler blir du en del av et eksklusivt utvalg, ettersom Yubico er nøye med å velge sine forhandlere. Ved å begrense antall forhandlere pr. land/marked sikrer de nok forretning til alle. I Norge er det mange muligheter som bare venter på å bli oppdaget, og du vil ha en god sjanse til å få store markedsandeler.

Les mer

Aktiviteter

 

KONTAKT VÅRT YUBICO-TEAM I DAG

Vincent Thue

Infinigate AS
Team Manager Sales

Kjell Anders Berg

Infinigate AS
Vendor Manager

Erik Skinstad

Infinigate AS
Senior Security Consultant

+47 41 51 66 06

E-post

+47 93 01 68 09

E-post

+47 93 01 68 18

E-post