4 GRUNNER TIL AT FRAMTIDEN ER SKYEN

1. Skyen er kostnadseffektiv

Ja, skyløsninger er ofte abonnementsbaserte hvor man betaler en mindre månedlige sum. Men hva med de skjulte kostnadene ved å drifte en slik løsning? Eller det faktum at en lokal versjon av den samme løsningen ganske enkelt kan være uoppnåelig for budsjettene til små og mellomstore bedrifter?

2. Skyen jevner ut spillerflaten

Med mindre kostnader og fleksibel prissetting, vil mindre organisasjoner som tidligere ikke hadde råd til banebrytende teknologi, nå få tilgang til de samme verktøyene for deteksjon, beskyttelse og etterforskning som store bedriftene. 
Dagens cybersikkerhetslandskap er mye mer krevende enn tidligere, og vil utgjøre en større utfordring for organisasjoner av alle størrelser.

3. Skyen styrker mobiliteten

Skybaserte tjenester og løsninger er tilgjengelig for både store og små bedrifter fra hvor som helst i verden hvor man har internettforbindelse. Dette gir arbeidsstyrken mulighet til å være mer fleksible og bli mer effektive. Fleksibelt arbeid i seg selv har vist seg i ulike studier for å øke de ansattes produksjon, og gir åpenbare fordeler for bedrifter.

4. Skyen drives av eksperter

De som tilbyr skytjenester sørger for å ansette og utdanne spesialister til å vedlikeholde løsningene. Noe enhver organisasjon sannsynligvis ikke vil være i stand til å replikere. Å dra nytte av disse svært optimaliserte skyløsningene betyr at du får det beste ut av en tjeneste uten å bruke mer. Det beste fra begge verdenene!
Denne artikkelen ble først publisert av Infinigate UK og du kan lese originalen her

Kontakt Infinigate

Ønsker du å vite mer om fordelen med å tilby tjenester til dine kunder? Ta kontakt med Infinigate. Gjennom vår MSP-portal kan vi hjelpe deg å tilby en rekke tjenester og løsninger til dine kunder!