RSA

Ligg ett skritt foran med RSA

Løsninger innen sterk autentisering, sikker aksess, nettverkssikkerhet, nettverksanalyse, DLP, SIEM og Security Management

Kontakt oss

RSA, en leder innen cybersikkerhet og risikostyring som hjelper organisasjoner med å takle utfordringer innen sikkerhet, risikostyring og online-svindel i en digital verden. Løsningene til RSA er designet for effektivt å spore og svare på cyberangrep, administrere brukertilgang og redusere operasjonell risiko, svindel og nettkriminalitet. RSA beskytter millioner av brukere over hele verden og hjelper mer enn 90% av Fortune 500-selskapene med å utvikle seg og kontinuerlig tilpasse seg endringer. 

    

ARCHER

Archer, et RSA-selskap, tilbyr integrerte løsninger for risikostyring for at kundene kan forbedre strategisk beslutning og operativ motstandskraft. En sann pioner innen GRC softwarer.

OUTSEER

Outseer, et RSA-selskap, gir den digitale økonomien mulighet til å vokse ved å autentisere milliarder av transaksjoner årlig.

NetWitness®

Plattformen NetWitness® er en utviklet SIEM- og XDR-løsning som gir sikkerhetsteamene muligheten til å raskt kunne oppdage og forstå hele omfanget av en skade og automatisk reagere på trusselen før skaden skjer.

Rohit Ghai, CEO hos RSA skisserer visjonen for fremtiden til RSA som et uavhengig selskap.

Aktiviteter

 

Kontakt RSA-teamet hos Infinigate

Har du spørsmål om løsningene fra RSA? Ønsker du å videreutvikle din RSA-forretning, eller hjelp med salg og markedsaktiviteter? Infinigate hjelper deg gjerne!