RSAC 2022 - 24 - 27 April

RSA Conference er verdens største IT-sikkerhetskonferanse!
Stronger Together er temaet for 2023. Konferansen finner sted 24. - 27. april på Moscone Center i San Francisco. Infinigate er der for å skape nettverk og dele innovasjoner og det siste innen cybersikkerhet. Vil du være med? Kontakt oss!

Reis med Infinigate...

Heng med på RSAC-reisen til Infinigate

Infinigate råder partnere og kunder til å bestille på The Clift Royal Sonesta Hotel eller Handlery Union Square Hotel. Begge hotellene ligger i nærheten av Union Square og ca. 15 minutters gange fra konferansesenteret.

Lunsj med Infinigate på Pier 39 søndag 5/6

Heng med Infinigate under lunsjen og vær i godt selskap på Swiss Louis Italian & Seafood på Pier 39. Søndag 23. april kl. 12.30 - 14.30. Kanskje du tar cable car og får litt sightseeing på veien?

RSA konferansen 2022 - programmet vi anbefaler...

Spennende keynote speakers, den nyeste teknologien og fremtidige utforskninger. Infinigate gir tips om forelesningene du ikke vil gå glipp av og hint til kveldsmottakelser. Vi er i San Fran 22.-27. april. Følg med!

Er du på plass? Det er forskjellige billetter. Infinigate har «Expo plus» som koster 295 USD  Dette inkluderer flere keynote-sesjoner og adgang til messen, etc. Det finnes også pass for online deltakelse.

RSAC pass & rates

RSAC 2022 går fra 24. til 027. april.  Vil du reise med Infinigate? Kontakt oss for et tilbud.
Her finner du timeplan, punkter og agenda:

OM INFINIGATE

Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. For leverandørene i vår portefølje tilbyr vi kvalifisert support, opplæring, markedsføring og salgsstøtte. Vi hjelper deg som forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. Ønsker du å vite mer om IT-sikkerhet og ikke er IT-forhandler, er du også velkommen til å kontakte Infinigate.
Vi gir gjerne råd og tips om IT-sikkerhet!