Check Point

Welcome to the future of cybersecurity

Intelligente sikkerhetsløsninger for å sikre forretningskritiske data

Check Point Software Technologies Ltd. er verdens største leverandør av cybersikkerhet for nettverk. Selskapets bransjeledende løsninger tilbyr kundene beskyttelse mot cyberangrep og har en enestående suksessrate når det gjelder å avdekke skadelig programvare og andre typer trusler. Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur for å beskytte organisasjoner - fra nettverk til mobile enheter - i tillegg omfattende og intuitiv sikkerhetsadministrasjon.

Check Points Løsninger:

AKTUELT HOS CHECK POINT

Check Point Cloud Security Roadshow

Check Point hjelper deg og din bedrift med å utvikle en sikkerhetsstrategi for sky, der vi sikrer alt fra første kodelinje til levert tjeneste/applikasjon. Check Point inviterer til seminar i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Registrer deg på lenkene nedenfor for hvilken by du ønsker å delta på.

SMB Security Suite

Bedrifter må sørge for at uansett hvor ansatte befinner seg, så er de trygge og sikre mot cyberangrep. Check Point har utviklet en omfattende sikkerhetsløsning spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter for å gjøre det enkelt å ta en bevisst sikkerhetsbeslutning.

Nye Check Point Harmony

En av nyhetene lansert under årets CPX er løsningen Harmony som består både av nye produkter og en rebranding av allerede eksisterende produkter. Dette er en totalpakke hvor du nå sikrer brukere hvor enn de måtte befinne seg, med tilgang til lokale ressurser, applikasjoner og Internett - uten at det går utover ytelsen og opplevelsen for brukeren!

Har dine kunder oversikt?

Alle produsenter har hver sin måte å lisensiere produkter på, og Check Point er intet unntak. Infinigate har Norges beste lisenseksperter på Check Point og hjelper deg og kundene dine å få kontroll!

Bild


Check Point Store

Her kan du kjøpe direkte, stille spørsmål om produkter og samle inn omfattende informasjon, inkludert oppdateringer om tilgjengelighet i sanntid. Butikken finnes i den nye partnerportalen vår, ID Connect. Koble til.

PÅ TIDE MED EN SIKKERHETSSJEKK?
Kan du være sikker på at det ikke er noen skjulte "overraskelser" som truer dine mest verdifulle eiendeler?

Aktiviteter

KONTAKT VÅRT CHECK POINT-TEAM

Jarle Nilsen

Infinigate AS
Team Manager Sales

Morten Håkonsen

Infinigate AS
Vendor Manager

Are Svenneby

Infinigate AS
Business Development Manager

+47 90 97 66 74

E-post

+47 99 53 63 33

E-post

+47 99 16 14 90

E-post

Alexander Beck

Infinigate AS
Business Development Manager

+47 96 62 00 66

E-post