Check Point

Welcome to the future of cybersecurity

Intelligente sikkerhetsløsninger for å sikre forretningskritiske data

Check Point Software Technologies Ltd. er verdens største leverandør av cybersikkerhet for nettverk. Selskapets bransjeledende løsninger tilbyr kundene beskyttelse mot cyberangrep og har en enestående suksessrate når det gjelder å avdekke skadelig programvare og andre typer trusler. Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur for å beskytte organisasjoner - fra nettverk til mobile enheter - i tillegg omfattende og intuitiv sikkerhetsadministrasjon.

Check Points Løsninger:

AKTUELT HOS CHECK POINT

Viktig dato!

Etter 30. juni 2022 vil man ikke kunne opprette supportcaser på utvalgte produkter fra Check Point eller motta erstatningsenheter dersom man opplever feil på hardware. Benytt muligheten nå til å sikre dine kunders fremtid med utstyr som takler dagens og fremtidens behov for ytelse og ikke minst mot de trusler som florerer der ute. Kontakt Infinigate for informasjon og bistand!

Nye Check Point Harmony

En av nyhetene lansert under årets CPX er løsningen Harmony som består både av nye produkter og en rebranding av allerede eksisterende produkter. Dette er en totalpakke hvor du nå sikrer brukere hvor enn de måtte befinne seg, med tilgang til lokale ressurser, applikasjoner og Internett - uten at det går utover ytelsen og opplevelsen for brukeren!

Har dine kunder oversikt?

Alle produsenter har hver sin måte å lisensiere produkter på, og Check Point er intet unntak. Infinigate har Norges beste lisenseksperter på Check Point og hjelper deg og kundene dine å få kontroll!

PÅ TIDE MED EN SIKKERHETSSJEKK?
Kan du være sikker på at det ikke er noen skjulte "overraskelser" som truer dine mest verdifulle eiendeler?

Aktiviteter

KONTAKT VÅRT CHECK POINT-TEAM

Jarle Nilsen

Infinigate AS
Team Manager Sales

Carl Jansson

Infinigate AS
Business Development Manager

Alexander Beck

Infinigate AS
Business Development Manager

+47 40 87 15 10

E-post

+47 97 57 37 34

E-post

+47 96 62 00 66

E-post